Gość: lausanne
IP: *.*
17.09.02, 11:45
Moi drodzy, piszę na tym Forum, gdyż myślę, że Wy najlepiej mi doradzicie.Otóż, chodzi o moją zazdrość. Kiedyś nie byłam taka zazdrosna, ale od czasu, kiedy zostałam zdradzona przez mojego męża (przebaczyłam mu i znowu jest wszystko dobrze miedzy nami), stałam się bardzo nieufna i zazdrosna. Ciąge sprawdzam go (ale o tym to on chyba nie wie). Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mój maż pracuje w pubie, w którym ma ciągły kontakt z dziewczynami. Niektóre dziewczyny piszą do niego meile, które niekoniecznie są osobiste, dot. np. muzyki lub innych problemów dot. pubu w którym pracuje. Dobija mnie to, że on koresponduje z tymi dziewczynami.On dobrze o tym wie, że jestem o niego bardzo zazdrosna i ta zazdrość jest bardzo męcząca nie tylko dla mnie ale i dla niego.Akurat tak się złożyło, ża napisała do niego moja koleżanka i ja o tym liście wiedziałam, a mąż mi się nie przyznał i na dodatek usunoł list i adres abym nieczego się nie domyśliła - więc ja to odebrałam tak, że on znowu ukrywa coś przedemną i nadal nie mogę mu ufać.Jednak później mi wyjaśnił, że on, usuwa ze swojej skrzynki te listy i adresy tych dziewcząt aby oszczędzić mi przykrości.Mój mąż stwierdził, że poprzez moją zazrość niczego nie zdziałam, bo gdyby tylko chciał to i tak by mnie zdradził.Spotkałam się z takimi związakmi, które rozpadły się właśnie przez zazdrość.Nie chciałabym, ze spotkało to nasz związek. Bardzo zależy mi na moim mężu.Proszę, napiszcie, jak to wygląda z waszego punktu wiedzenia. Bo wszystkie moje koleżanki, uważają, że wacale taka zazrosna nie jestem, ze one są o wiele bardziej zazdrosne o swoich partnerów i stwaiają im duże ograniczenia, niegdy by się nie zgodziły na to, by ich mężowie, spędzali noce w klubach (miomo, że to praca)Czy wasze żony też są takie zazdrosne?Napiszcie, ja wg was zachowuje się idealna żona.