arienne07 10.02.07, 11:42 Sobota rano, siedze z nudów na forum bo mąż poszedł jakiejś kobiecie wykładać informatykę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bj32 Re: korepetycje:( 10.02.07, 16:19 Dobrze, że tylko informatykę A mały śpi? Odpisałam na priv. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: korepetycje:( 10.02.07, 17:02 Ale co to za kobieta była;ppp Wszystkie kobiety są piękne, a ta jest wyjątkiem potwierdzającymy regółe Na marginesie ciekawy przypadek lekarka około 45 lat i od 6 miesiecy studiuje informatyke. Po co ?!?! - nie mam pojęcia, lekaże nie zarabiają najlepiej - ale mogą dorobić w swoim zawodzie a szukać innego Choc ta akurat chyba lubi studiować i życie studęckie - tak jakos wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: korepetycje:( 10.02.07, 17:05 Może bez dyplomu nie potrafiłaby komputra włączyć. Albo faktycznie studenckie życie lubi. Wiesz, są różne zboczenia: jeden zbiera rybki, drugi hoduje znaczki... Odpowiedz Link Zgłoś
gov.single Re: korepetycje:( 10.02.07, 19:27 Sobota wieczór...mezczyzna poszedł udzielać sie towrzysko (na szczescie w meskim gronie)...no teraz ja umieram z nudów Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: korepetycje:( 10.02.07, 20:01 Sobota wieczór, mąż poszedł totka wysłać, jak wróci, to mnie sprzed kompa wykopie i sobie któryś raz "Szósty zmysł" obejrzę. Na szczęście lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
gov.single Re: korepetycje:( 10.02.07, 20:03 O kurcze!!! Totek!! Cały dzien o tym mówiliśmy i oczywiście nie wysłaliśmy. ....no nie dajemy szansy losowi( Odpowiedz Link Zgłoś
jaremax Re: korepetycje:( 11.02.07, 09:40 No to moja jest w takim razie szczęściarą . Wczoraj zabrałem ją na tańce. Takie prawdziwe wiejsko - dancingowe. Bywają jeszcze takie !. Było super . Co prawda jestem zajechany jak ksiądz po ośmiu stypach , ale warto było Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: korepetycje:( 11.02.07, 12:56 Ja bym też potańczyła. Dawno, dawno temu bywałam w takiej wiejskiej tancbudzie, dyskoteka na to mówili. Gospodarze okoliczni profilaktycznie płoty z siatki poustawiali, coby się chłopcy z konkurencyjnych wiosek sztachetami nie pozabijali Fajnie by było pojechać, ludzi zobaczyć... Eh, łza się w oku kręci... Odpowiedz Link Zgłoś