spedee4 16.06.07, 06:48 Mój synio skończył dzisiaj 10 miesięcy ale tak dał w nocy popalić że mam dość. Co prawda nie przesypia całej nocy ale dzisiaj przeszedł samego siebie o i znowu zaczyna marudzić, ciekawe czy głosik to ma po babci bo umarłego by obudził)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bj32 Re: dal popalic... 16.06.07, 10:05 Całe życie przed Tobą! Mój Kwiatuszek ma ponad pięć lat, a klika nocy temu też złe w nią wstąpiło, zasnęła o 18.00, wstała o 22.00 i szalała do drugiej w nocy. Wiesz, jak się czuje śpiący człowiek, w którego się znienacka wbja zębiskami dwacieściaparę kilo radści? A głosik na pewno po babci)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucius_dwulicus Re: dal popalic... 16.06.07, 14:19 No tak! Czasem jak mój da popis, zwłaszcza koło 17stej, to mam tak przeogromną ochotę spakować walizki i wsiąść do pociągu byle jakiego Ale tak na serio to się zastanawiam, czemu natura stworzyła tak kretyński sposób komunikowania się dziecka ze światem? Nie powinno być tak, że dziecko wydaje dźwięki od których rodzice aż się trzęsą z rozkoszy? Mało to się słyszy o ludziach, co śmignęli dzieckiem za okno bo płakało? Odpowiedz Link Zgłoś
miacasa Re: dal popalic... 16.06.07, 15:52 a o tych, co im matki życie darowały i w ostatniej chwili jednak nie śmignęły? Chyba każde młode kiedyś jest przyczyną takiego stresu....a tak na serio to do najpiękniejszych śpiewów człowiek by się przyzwyczaił i nie reagował, a tak małe zakwili i już starzy na nogach i jazda zabawa do 5 rano )))) Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: dal popalic... 16.06.07, 20:52 Szafa - ja zamykałem w szafie oczywiście małego To jest wyzwanie tak przełamać się przy dziecku by to nie denerwowało a jeszcze zrozumieć że jest mu źle z czymś. Przyznaje mi to zajęło kilka dobrych miesięcy By po 15 minutach wrzasków nie chcieć rozszarpać małego - ale już wytrzymuje do 25 ;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kckk Re: dal popalic... 16.06.07, 23:31 W nocy wszystko wydaje się straszniejsze Odpowiedz Link Zgłoś