Dodaj do ulubionych

Fotleik samochodowy CONECO - prośba o opinię

17.06.07, 19:05
Witam, czy używa ktoś z Was fotelika CONECO (skocz.pl/coneco)
Jak się sprawuje?
Obserwuj wątek
    • egon26 Re: Fotleik samochodowy CONECO - prośba o opinię 17.06.07, 19:58
      My mamy wersje 06 ale jak widzę przepłaciliśmy trochę ;P
      Fajny materiał miły w dotyku - pierwsze nosidełko kupiliśmy przez aukcje i na
      zdjęciach wyglądało fajnie niestety w rzeczywistości było z paskudnego
      materiału- ten ma naprawdę miły materiał. I jesteśmy zadowoleni, mały też.
      Pierwsze parę wycieczek było dla niego miłym ciekawym zaskoczeniem - w końcu
      mógł widzieć co się dzieje za szybą wink Montaż też jest łatwy i szybki
      powiedziałbym że prostszy niż w nosidełku - wystarczy dać siodełko w pozycji
      leżącej przełożyć pas i zatrzasnąć zatrzaski - odbezpieczanie bolca jest zbędne.
      Jest jeszcze szybka regulacja długości pasów, tak że gdy mały był cieplej lub
      lżej ubrany nie było problemu z szybką zmianą. My polecamy - zadowoleni jesteśmy
      bardzo.
      • adellante1 Re: Fotleik samochodowy CONECO - prośba o opinię 18.06.07, 09:55
        Ja osobiście przy wyborze fotelika kierowałem sie tym czy posiada atesty
        1. Przede wszystkim zdyskwalifikowałem wszystkie które nie posiadaja certyfikatu TUV
        2. Musiał posiadać akceptacje DEKRA
        Wybierałem z trzech marek : Concorde, Recaro, i jakiś tam Muhle.
        Chciałem recaro ale akurat nie było więc kupiłem Concorde Trimax. Co jak co ale
        najważniejsze jest dla mnie bezpieczeństwo a nie sprawy trzeciorzedne jak
        materiał i kolor...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka