morelek77 17.06.07, 19:05 Witam, czy używa ktoś z Was fotelika CONECO (skocz.pl/coneco) Jak się sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egon26 Re: Fotleik samochodowy CONECO - prośba o opinię 17.06.07, 19:58 My mamy wersje 06 ale jak widzę przepłaciliśmy trochę ;P Fajny materiał miły w dotyku - pierwsze nosidełko kupiliśmy przez aukcje i na zdjęciach wyglądało fajnie niestety w rzeczywistości było z paskudnego materiału- ten ma naprawdę miły materiał. I jesteśmy zadowoleni, mały też. Pierwsze parę wycieczek było dla niego miłym ciekawym zaskoczeniem - w końcu mógł widzieć co się dzieje za szybą Montaż też jest łatwy i szybki powiedziałbym że prostszy niż w nosidełku - wystarczy dać siodełko w pozycji leżącej przełożyć pas i zatrzasnąć zatrzaski - odbezpieczanie bolca jest zbędne. Jest jeszcze szybka regulacja długości pasów, tak że gdy mały był cieplej lub lżej ubrany nie było problemu z szybką zmianą. My polecamy - zadowoleni jesteśmy bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: Fotleik samochodowy CONECO - prośba o opinię 18.06.07, 09:55 Ja osobiście przy wyborze fotelika kierowałem sie tym czy posiada atesty 1. Przede wszystkim zdyskwalifikowałem wszystkie które nie posiadaja certyfikatu TUV 2. Musiał posiadać akceptacje DEKRA Wybierałem z trzech marek : Concorde, Recaro, i jakiś tam Muhle. Chciałem recaro ale akurat nie było więc kupiłem Concorde Trimax. Co jak co ale najważniejsze jest dla mnie bezpieczeństwo a nie sprawy trzeciorzedne jak materiał i kolor... Odpowiedz Link Zgłoś