lyla1 24.08.07, 11:08 JA dostałam od męża srebrny zegarek z bransoletą. nie rozstaję się z nim prawie wcale. Jest pożyteczny a na dodatek ozdobny. Dodam, że ja akurat lubię srebro i nie znoszę złota. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drakkain Re: zegarek 24.08.07, 11:10 ktos sie chcial prezentem pochwalic,czy jak;P Odpowiedz Link Zgłoś
tata_tomek Re: zegarek 24.08.07, 15:05 lambert77 napisał: > komunię miałaś ???? Znaczy się - komunistka... ) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: zegarek 24.08.07, 15:26 może nawet czerwonoarmistka astronautka i kosmonautka w jednym Odpowiedz Link Zgłoś
drakkain Re: zegarek 25.08.07, 18:26 ja w sumie tez nie lubie zlota.....co innego taki zegarek z platyny.wtedy to sie chwalic dopiero mozna Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: zegarek 26.08.07, 03:10 No zazdrośniki jak jasna cholera Dajcie dziewczynie spokój, srebrny zegarek to taki prezent że ni z gruszki nie z pietruszki można pochwalić się nim na etatach. W końcu do czegoś to forum jest Prawda ?! Ale skoro się chwalimy to ja od żonki dostałem ... uwaga !!! Pedometr Co to jest - szukać na googlach Żonka zauważyła moją chorą zawziętość do mierzenia wszystkiego stoperem i ułatwiła mi sprawę Ciekawostką jest że od domu do sklepu mam 1348 kroków A prezent ten dostałem na XXX rocznice ślubu która była 23 Można obstawiać ile ten XXX znacz, dala pierwszego który trafi flaszeczka Wyborowej z wesela na którym dzisiaj byłem Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jaremax Re: zegarek 26.08.07, 08:45 Moja namiętnie w tym roku kupuje mi koszule różnego sortu , a ja chcę sekator !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lyla1 Re: zegarek 27.08.07, 09:21 Sorki. To miała być odpowiedź na post o prezentach dla żony. Ale ze mnie gapa. Aż mi wstyd. Obiecuję poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś