jacekadam 12.09.07, 23:00 Hihihihi, dzieci z tego wyrosną, ale do banku to jednak nie warto ich zabierać .)) Pozdrowienia dla całej sympatycznej rodziny Talków! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allspice Gumowe ucho 19.09.07, 08:19 W czasie wakacji, zdrowa rodzina,w okolicach Grzybowa,biegała po plaży na 'golasa' ku uciesze pozostałych plażowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
gitator Gumowe ucho 23.09.07, 00:12 Panie Talko MY TEŻ mamy swojego Pitulka i Kudłatą... Tylko jeszcze póki co w mniejszej wersji. Na razie dowiedziałam się z "Średniozaawansowanych" co nas czeka w najbliższej przyszłości. Przeczytam potem te felietony żeby przygotować się(o ile to możliwe) na to co będzie jeszcze później Ja uważam że przeżyciach z dwójką maluchów nie ma wiele takich rzeczy na świecie które by były w stanie wytrącić mnie z równowagi. Gratuluję celności opisów w książce śmiałam się do rozpuku. Życzę dużo szczęścia i pozdrawiam towarzyszy Komandosów, musimy trzymać się razem Odpowiedz Link Zgłoś