sceptyk Re: test 20.06.01, 14:11 Wysilki doceniam. Czekam na rezultaty. pzdr Sceptyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tester Re: test IP: *.*.*.* 22.06.01, 00:00 sceptyk napisał(a): > Wysilki doceniam. Czekam na rezultaty. > > pzdr > Sceptyk Niestety to nie byly wysilki kogos z portalu, tylko "zwyklego" czlowieka z miasta. Ja tez czekam na rezultat, ale widze, ze oryginalny post pozostaje bez echa. Adminie! Do dziela! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Do testera 23.06.01, 00:00 Dobry czlowieku, wytlumacz mi, jesli laska, ten wielokropek adresowy. Jakos to dziwnie wyglada. Anonimowe laczenie sie? pozdr sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tester Re: Do testera IP: *.*.*.* 25.06.01, 00:00 sceptyk napisał(a): > Dobry czlowieku, wytlumacz mi, jesli laska, ten wielokropek adresowy. Jakos to > dziwnie wyglada. Anonimowe laczenie sie? Fachowcy twierdza, ze to efekt laczenia sie poprzez proxy server (cokolwiek to znaczy). W kazdym razie nie jest to celowa anonimowosc. Moze jakas inna dobra dusza wyjasni po ludzko o co naprawde chodzi? Podrawiam, Tester Odpowiedz Link Zgłoś