Gość: krzysiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:13 Stawał ktoś z Was przed Komisją Wojewódzką do spraw Służby Zastępczej w Gdańsku? mój kolega był i nie dostał a ja się niedługo wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzysiek Re: Służba Zastępcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 10:21 w czerwcu, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: Służba Zastępcza 24.05.05, 17:39 no mi to z racji płci nie grozi, ale znam kogoś kto czeka na przysłanie listu z terminem. Długo czekałeś na zaproszenie z konkretną datą od chwili złożenia podania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Służba Zastępcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 08:18 dwa miesiące, a Twój kolega jak długo czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: Służba Zastępcza 25.05.05, 18:01 A ty jesteś z Trójmiasta? I to trwa tak długo?... Super. On dopiero złożył wniosek tydzień temu, bo dostał bilet na 01.06 do Ustki. To mówisz, że to tyle potrwa? Znaczy pierwsze spotkanie będzie za ok. 2 miechy? A jak to wyglądało u kolegi? Na czym przepadł i czy się jeszcze odwołuje? Odpowiedz Link Zgłoś