zgdyni1 09.02.07, 10:02 Wczoraj w programie autorskim o filmie powiedział, że mieszka w Trójmieście. Czy ktoś go zna? W jakim mieście z trzech miast do wyboru mieszka pan Michał? W Gdyni go nigdy nie spotkałam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: p.Michał Chaciński prowadzacy programy na Kul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:40 Ja go znam, a co w tym dziwnego, ze go nie widziałaś. A w Sopocie mieszka Marek Kondrat - widziałaś go, bo ja nie;)) Jak powiedział że mieszka to mieszka - myślisz ze skłamał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgdyni1 Re: p.Michał Chaciński prowadzacy programy na Kul IP: *.chello.pl 09.02.07, 23:25 Pana Marka Konrata widziałam w Sopocie, w knajpce (w ogródku na Monciaku :) Poza tym WSZYSCY WIEDZĄ, że ten zankomity aktor kupił mieszkanie w doku z wieżą przy ulicy Grunwaldzkiej. No to gdzie mieszka pan Michał ? Też w Sopocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super wiesci Re: p.Michał Chaciński prowadzacy programy na Kul IP: *.chello.pl 10.02.07, 19:07 Ten pan chyba mieszka w Gdyni, na Kamiennej Górze, ma żonę, troje dzieci, psa i kota.A mozę dwa koty? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Re: p.Michał Chaciński prowadzacy programy na Kul IP: *.chello.pl 10.02.07, 19:12 A ja słyszszałem, że on mieszka z kochanką, w Gdańsku na Oruni. KOchanka jest ruda, piękna, ale ma sztuczny biust :) Odpowiedz Link Zgłoś