Gość: AcH IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.12.01, 20:03 ....ale nasypalo sniegu,cooo? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: SOMBRE... 20.12.01, 20:26 Gość portalu: AcH napisał(a): > ....ale nasypalo sniegu,cooo? > :)) No i wreszcie się doczekaliście śniegu:) Pozdrawiam Cię AcH:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: SOMBRE... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.12.01, 20:53 Lucy!!!!!!!!!!!!! dziekuje za pozdrowienia wiesz ja straznie na ten snieg czekalam, jak dzieciak jakis, bo mi sie wtedy od razu humor poprawia i to jak...no poprostu moglabym rozsylac usmiechy wszystkim na ulicy...ino sie bastuje, w koncu i tak mi grozi leczenie specjalistyczne w zakladzie zamknietym hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Do bani z tym sniegiem IP: 10.10.41.* 20.12.01, 21:18 Trasa Wrzeszcz Oliwa Ujescisko - 1h 40 min:((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh a wcale nie prawda :) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.12.01, 21:21 noo tak z punktu widzenia podroznego to i owszem ,ale ja juz dawno siedze w domu, a jak sie rozkoszowalam ta iscie boska aura to biegalam po miescie ryzykujac cenne zdrowie, i trwalosc kosci ale generalnie i tak jest pieknie idz sobie na spacer, ot co Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: SOMBRE... 20.12.01, 23:49 AcH, to bezczelne! Znowu! I czego tak znowu wołasz mnie publicznie...? Chcesz zdobyć posadkę mojego marketingowca? :))) I jak to teraz się skończy, co? Poprzednio koniec był opłakany, a ja ciągle się na Tobie nie wyżyłem...! Zeby tak chociaż jedną kulą śniegu w Ciebie cisnąć, yyych! :)) Nawet nie raczyłaś wspomnieć o obiecanym kufelku, wiesz za co... I co? Otrzymywać jest przyjemnie, nie? A napisać, gdzie się nocowało, to już do młodej główki nie wpadło, a nie wpadło. (!!!) A ja dzisiaj wstałem skoro świt, zawlokłem swoje stare kości do autobusu, po drodze tańcząc na chodnikach, i... po co? Zeby sie dowiedziec, że pan profesor dzisiaj „myślał”, że to już ferie świąteczne i nie ma zajęć. A jutro znowu skoro świt, znowu kości do autobusu, ale... jutro to zupełnie inszy profesor, zupełnie insza jakość profesorska, może dlatego, że dojeżdżający z Wawy, heh heh... Dla jego wykładu to jednak nawet opłaca się tańczyć rano na chodniku. AcH, a jeździłaś już na sankach...? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: SOMBRE... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.12.01, 00:14 aaaaa sombre witam witam a kto by pomyslal ze cie to interesuje gdzie mi spac w obcym miescie pelnym nieprzyjaznych ludzi przyszlo ale powiem i owszem, trafilam na kultowe oleandry ekhmm, powazny feler tego przybytku to dosyc wczesna godzina zamykania instytucji noclegowni, juz o 24. choc w mej oplakanej sytuacji i to bylo za pozno nooo a sniezeki sypnal dopiero teraz, to nawet nie zdazylam, zreszta jak juz pisalam, ani gorki ani sanek ani kurde czasu buuu :( :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: SOMBRE... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.12.01, 20:51 ciag dalszy zachwytow nad iloscia sniegu ktora sie nadzwyczaj niespodziewanie w 3miescie pojawila udalam sie na najprawdziwszy spacer bulwarem, wyludnionym niemalze doszczetnie (ku mej radosci). na samym niemal koncu, ktos balwana na murku ustawil, balwana erotomana i do tego niewatpliwie ekshibicjoniste...kolejny balwan zostal zlokalizowany na plazy, wiec radosnie wykrzyknelam do towarzyszacej mi kolezanki, hej patrz kolejny balwan ee...w tym momencie ona mi przerwala szeptem niemal scenicznym, to nie balwan, to pani w bialej kurtce... hmm to bylo szalenie zabawne, jakby ktos mila watpliwosci, mnie na ten przyklad od smiechu miesnie brzucha zaczely bolec , ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: SOMBRE... 21.12.01, 21:10 Już się zastanawiałem, czy czegoś tu nie napisać, bo głupio mi jakoś tak własne imię tachać na szczyt, a tu proszę - koleżanka w tym samym czasie się wprowadziła :) To widzę, że bliskie są bardziej dolne tarasy? Nie pomyliłem się...? ;) A co to, Krakusy takie wrogie są... Eeee, nie przesadzajże :) A co to za kurdowanie, czyżbyś studiowała etnografię...:) Panno AcH, ach, przepraszam, oczywiście, że panno aCh ;))... No więc proszę tu się zachowywać, takie kosmopolityczne słownictwo nie przystoi, nie przystoi... Bulwar...jak ja tam dawno nie byłem. I w sumie nie żałuję, heh. Wolę sopockie lub orłowskie molo :) A jaktam, makowiec już w piecu, panienko aCh? A może pierniczki, albo jaki serniczek... Mniaaaam... :) Lecę i życzę jak najmniej okazji do buuuuuczenia.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: SOMBRE... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.12.01, 13:58 Ciechowski nie zyje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acH Re: SOMBRE... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.12.01, 14:21 noooo witam widze sie sie petasz po necie to ci posta wystosuje niemal sie obrazilam za to cos na watku innym, ale mamy swieta, wiec wspanialomyslnie wybaczam:)) jakos malo ludzi sie kreci w VR w tym czasie, 24, 25 26 grudzien, nieee to dobrze, chyba dobrze, choc przyznam ze ja jako osoba uzaleniona, ubolewam jak mijaja swieta? jakies prezenty na wymiane? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: SOMBRE... 26.12.01, 14:37 No,ja również witam i na wstępie chciałbym przekazać spóźnione serdeczne życzenia świąteczne... dla Ciebie i wszystkich wspaniałych forumowiczek i forumowiczów... Wiem, że teraz to się mogę z życzeniami schować, ale lepiej późno niż wcale...:) Swięta mijają w zdrowej atmosferze, tzn. tej bez kompa... Raczej spotkania realne, rodzinne i towarzyskie. Ale dziś nałóg wziął górę, no i ciekawość, co tu słychować... no i przed rodzinnym obiadkiem znowu stukam w literki :)) Pzdr.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACh Re: SOMBRE... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.12.01, 14:45 eee taaam przesada, jak to w zdrowej atmosfezre jesli bez kompa....:) no a za zyczenia dziekuje, i owszem ....ja od siebie nic nie dorzuce gdyz unikam jak ognia skladania zyczen wlasciwie z jakiejkoliwek okazji, choc owszem zdarzaja sie wyjatki, ale to juz inna sprawa... no to swietuj sobie swietuj, a i nie zapomnij ze najlepszym przyjacielem rodziny jest telewizor, w tym roku bardzo skutecznie mnie program wszystkich stacji od tegoz odrzucil, policzmy z 25 minut bedzie suma sumarum...zreszta po co ja sie zaglebiam w takie szczegoly, i tak nie lubie swiat :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: SOMBRE... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.12.01, 10:29 wiesz sombre, jak otworzysz dzisiaj gw trojmiasto to oczywiscie zobaczysz kilka slow twej slawnej kolezanki ... coz mnie to jakos mniej cieszy, bo juz czuje sie zdemaskowana, moi znajomi ...buuuuu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: SOMBRE... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 30.12.01, 10:31 nooo sombre, prosze nie zaniedbywac watku, ktory slawi twoje...nooo niech bedzie dobre imie..:))) no chyba ze sie boisz coby cie nie wydrukowali, to rozumiem, podam ci adres mejlowy bo wiesz, generalnie piszesz ladnie i moglbys naprawde czasem cos napisac nooo to czyli sie na redaktora do morskiej wybierasz? aaa trzeba bylo to umiescic w watku poswieconemu postanowieniom, wiesz czasem szczesciu trzeba pomoc..i co jaki dzial?...hehehe..nooo nie powiem ale ja kiedys podjelam desperacka probe dostanie sie do szanownej redakcji tejze, coz czlwiek mial pstro w glowie, sam nie wiedzial czego chce to dla "jaj" sie udalam na miejsce rerutacji...eee dalej nie opowiadam, bo to byl szczyt kompromitacji:)))) pytales o ipik? wiesz co, sie zapomnialm, sprawdzalam tylko poczte szybciutko (wiesz ze netia ostatnio gorzej niz tepsa chodzi??)no i wlazlo mi sie na forum, jak sie zobaczylo ze ktos zareagowal na moj dramatyczny i wyzywajacy post, to sie rzucilam zaglebiac w lekture tekstu adwersarza..no i jak widac musialam jeszcze odpowiedziec..ech a jednostki lecialy milo...:( dobra za duzo tego, jak na dzien dobry, powiedz tylko sombre co ty w sylwestra robisz, bo nie watpie ze udasz sie na jakas impreze, ciekawm tylko czy ta najmodniejsza czy raczej nie? :)) jesli wiesz co chce poweidziec hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: SOMBRE... 30.12.01, 16:46 No jestem jestem. Przyznaję, mam przerwy w nadawaniu, taki już jestem :) Ale nie przewiduję rezygnacji z forum, myślę, że wpadłem po uszy...co najwyżej mogą mi się zdażać długie zapaści :) Fju fju, to doczekałem się komplementu od koleżanki, że piszę ładnie, fju fju...:) Tego się nie spodziewałem, dziękuję, dziękuję :) Ach, widzę, pamięć dobra ale krótka....przecież ja jestem posiadaczem Twoich dwóch maili, jednego portalowego i jednego yahowego... :)) Jaki dział powiadasz.... A gdzie może startować nowicjusz? W miejskim przecie. Za popychadło redakcyjne, a co, wszyscy tak zaczynają... Ja już kiedyś terminowałem w jednym takim dzienniczku, no niee, oczywiście nie-aż-tak- wysoko :)), ale sam się zerwałem, bo za cieńcy byli....ech, trza było zostać, jak mnie chcieli, heh. A w GM też kiedyś miałem przyjemność przebywać, jeszcze za starych czasów wrzeszczańskiej redakcji. Jako (ciągle jeszcze...) nastoletnie pacholę (ughmmm, taaa....) bawiłem się w Pogotowie Sw. Mikołaja, paczki pakując dla dzieciaków w redakcji. I naprawdę bardzo ciepło wspominam tę akcję...było super. A szczególnie w pamięć mi zapadła jedna pani redaktorka, niejaka kasia młodziutka i...tak ładnie wyglądająca w czapce śnieżynki że łoooooł :) Taaak, i jeszcze kazała sobie po imieniu mówić...to dla takiego pacholęcia było miłe uczucie, nie powiem :)) A potem jeszcze raz trafiłem do redakcji, przy okazji odbioru jakiegoś wydzwonionego biletu. Jadę sobie windą na to 7 piętro, dzwonię, a tu otwiera mi taki zarośnięty ryży typ w dredach, za nim jakaś młoda dziewczyna, a w tle prawie na maxa wymiatają Zeppelini ze swoimi schodami do raju... Taaa, niezłe klimaty tam musiały być, a ty biedny człowieku do szkółki, na maturkę, marnuj czas, gdy inni uskuteczniają szybkie kariery... A ciekawe, jak jest teraz w kamieniczce...:)) Sylwester...taaaa. W tej kwesti to napiszę tylko, że cały czas trwają negocjajce. Modnie powiadasz...czyżby pod chmurką, czy niejaki bal prasowy...? To pierwsze w moim przypadku na pewno odpada, raczej albo impreza wyjazdowa w wiejskiej chacie, albo domek we dwoje, albo domkowa samotnia......ze szczególnym wskazaniem na tę ostatnią. I tym, optymistycznym, a jakże, akcentem kończę i pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redzina Re: SOMBRE... IP: 10.10.41.* 30.12.01, 17:44 sombre napisał(a): >. A w GM też kiedyś miałem przyjemność przebywać, jeszcze > za starych czasów wrzeszczańskiej redakcji. Jako (ciągle jeszcze...) > nastoletnie pacholę (ughmmm, taaa....) bawiłem się w Pogotowie Sw. Mikołaja, > paczki pakując dla dzieciaków w redakcji. I naprawdę bardzo ciepło wspominam tę > > akcję...było super. A szczególnie w pamięć mi zapadła jedna pani redaktorka, > niejaka kasia młodziutka i...tak ładnie wyglądająca w czapce śnieżynki że > łoooooł :) Taaak, i jeszcze kazała sobie po imieniu mówić...to dla takiego > pacholęcia było miłe uczucie, nie powiem :)) A potem jeszcze raz trafiłem do > redakcji, przy okazji odbioru jakiegoś wydzwonionego biletu. Jadę sobie windą > na to 7 piętro, dzwonię, a tu otwiera mi taki zarośnięty ryży typ w dredach, za > > nim jakaś młoda dziewczyna, a w tle prawie na maxa wymiatają Zeppelini ze > swoimi schodami do raju... Taaa, niezłe klimaty tam musiały być, a ty biedny > człowieku do szkółki, na maturkę, marnuj czas, gdy inni uskuteczniają szybkie > kariery... A ciekawe, jak jest teraz w kamieniczce...:)) Sombre, ja tez pamietam to pakowanie prezentow, jak chcesz zobaczyc jakj wyglada nowa redakcja, to wpadnij do mnie. Ale niewiele zostalo z tamtej atmosfery wspolnej zabawy. Starzejemy sie.. Kamieniczka ma kilka pieter, redakcjia jest na samej gorze. Radia slucha dyzurny i czasami pusci glosniej Paktofonike. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: SOMBRE... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 30.12.01, 20:29 powiem krotko, jestem pod wrazeniem:)) kwestia dwoch mejli ktore niestety pojawily sie u ciebie w skrzynce, wole nie o nich nie pamietac... udanego sylwestra i lepiej zeby jednak nie samotnie, ale w domku- to bardzo modne w tym sezonie miejsce...sprawdzialm na losowo wybranej grupie znajomych..hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Listy do redakcji :)) 01.01.02, 23:37 Nooo, trochę głupio mi podnosić ten wątek, nie wiem, może to nieskromnie...:) ale muszę, muszę sobie krzyknąć: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szanowna redakcja się odezwała :)) Pozwoliłem sobie skopiować aCh, mam nadzieję, że nie będzie się domagać praw autorskich :)) Dziękuję bardzo za zaproszenie, chętnie skorzystam...jak będzie okazja:) No bo tak bez pretekstu...? Nieee, ale jak jakaś akcja będzie, to na pewno się zgłoszę:)) Eeech, to już nie ta atmosfera...? To może trza by ciutkę świeżej krwi do obiegu wtłoczyć dla poprawy krążenia... Na ten przykładzik aCh i ja...:))) No dobra, już dobra – wiem, że recesja i że kolejka do Was już dawno z Tkackiej na Długą wyszła, a może nawet zawinęła się wokół Neptuna... Tak sobie tylko napisałem...;) A wracając jeszcze do owej akcji – naprawdę mi się podobało. Oprócz wspaniałej atmosfery, radości wspólnej pracy na zbożny cel, miałem okazję przyjrzeć się, podejrzewam, całemu zespołowi dziennikarskiemu, jako że akurat wtedy odbywało się spotkanie opłatkowe z ks. Niedałtowskim na czele. Nooo, było to całkiem wartościowe doświadczenie dla licealisty. A tak przy okazji, to miło by było, gdyby Gazeta reaktywowała tę akcję za rok. Jestem pewien, że znalazło by się dużo chętnych wolontariuszy. Pozdrowienia dla redakcji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Listy do redakcji :)) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.01.02, 12:23 obawiam sie sombre ze takie listy nalezaloby dla wiekszej skutecznosci na innym watku publikowac, no chocby na tym zepchnietym do podziemia niemalze -kto wybiera...tralala... :)) Odpowiedz Link Zgłoś