speni 26.02.04, 19:52 Bardzo chciałabym to wiedzieć, ponieważ widzę, że wiele mam się do Pani zwraca i jeśli coś (nie wiem co) to może też bym mogła skorzystać ? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katse Re: Kim jest Pani MONIKA ?? 26.02.04, 20:00 Pani Monika Staszewska jest super ekspertem w dziedzinie karmienia piersia i nie tylko piersia. Poza tym jest super kobieta, ktora zawsze doradzi. polecam!!! k Odpowiedz Link Zgłoś
clowiek1 Re: Kim jest Pani MONIKA ?? 01.03.04, 08:37 a do tego mila i sympatyczna (przez telefon).... rowna babka. Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Re: Kim jest Pani MONIKA ?? 02.03.04, 12:32 I do tego potrafi pomóc (piekące piersi). Przynajmniej mi, za co jestem jej bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
clowiek1 Re: Kim jest Pani MONIKA ?? 03.03.04, 08:45 a ja sie dziwie dlaczego Pani Monika sama sie nie przedstawila speni. Przeciez to o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
speni Re: Kim jest Pani MONIKA ?? 03.03.04, 10:04 Też się nad tym zastanawiam od jakiegoś czasu, ale w tym temacie wolę już się nie odzywać, bo p.Monika (zapewne nie na własne życzenie) ma tu adwokatów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika_staszewska Re: Kim jest Pani MONIKA ?? 03.03.04, 15:41 Jestem mamą dwójki nastolatków, doradcą laktacyjnym, położną, a moja obecność na tym forum to wynik pracy w miesięczniku Dziecko. Bardzo Panią przepraszam, że wcześniej się nie przedstawiłam. Chciałabym wytłumaczyć dlaczego tak się stało. Otóż na forum zaglądam w tych momentach, w których akurat nikt do mnie nie dzwoni (w czasie dyżuru w redakcji). ”Rzucam” okiem na problemy poruszone w postach i w pierwszej kolejności odpowiadam na te, które wymagają (to oczywiście subiektywna ocena) mojej szybkiej reakcji. Czasami udaje mi się odpowiedzieć na kilka pytań, a czasami tylko na jedno. Bywa i tak, że nie odzywam się przez kilka dni, bo telefon dzwoni praktycznie bez przerwy, albo po prostu nie ma mnie w redakcji. Uznałam, że do Pani mogę odezwać sie później, bo gdy czytałam Pani post była już odpowiedź jednej z forumowiczek na pytanie zawarte w tytule. Jeszce raz przepraszam jeśli uraziłam Panią tą decyzją. Jeśli będzie Pani miała ochotę skorzystać z mojej wiedzy czy doświadczenia to oczywiście chętnie pomogę - o ile tylko będę potrafiła. Przy telefonie pogotowia laktacyjnego miesięcznika ”Dziecko” (0-22 555 31 10) jestem w poniedziałki, wtorki, czwartki i piątki jestem w godzinach 9.00-14.00, a w środy od 11.30 do 16.30. A na forum wtedy, gdy ów telefon milczy. Pozdrawiam serdecznie :) monika staszewska Odpowiedz Link Zgłoś
speni Re: Kim jest Pani MONIKA ?? 03.03.04, 18:37 Bardzo serdecznie dziękuję za tak wyczerpującą odpowiedź. Telefon jak i godziny dyżurów skrupulatnie zanotowałam i mam nadzieję, że się "nie przydadzą". Ale gdyby coś, to cieszę się, że mam kontakt do kogoś, kogo tak wszyscy cenią i darzą zaufaniem. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś