lejdi.oprych 01.05.10, 18:19 www.figa.pl/Karmi-5-letniego-syna-piersia-a510 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaeira Re: szok 01.05.10, 20:37 No cóż, dla mnie nie szok, tylko raczej ziew. Dla mnie 5 to byłoby długo za długo, ale jak im tam pasuje. Sama karmiłam do 3 urodzin, i na pewno dla wielu osób to byłby "szok". Odpowiedz Link Zgłoś
bella.cullen Re: szok 01.05.10, 21:39 ja też <ziew> Chętnie zobaczę jakiś "prawdziwy szok" np. karmiącego p. faceta;) Odpowiedz Link Zgłoś
basiak36 Re: szok 02.05.10, 23:34 lejdi.oprych napisała: > nie jakieś tylko jest karmiony piersią A w czym gorsze jest picie mleka z piersi, jakby nie bylo, gruczolu mlecznego wlasnej mamy, od picia odciagnietego pokarmu krowiego?:))) Czyli jakby ta matka odciagala pokarm to byloby ok? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: szok 01.05.10, 22:23 eee, wałkowany był swego czasu na różnych forach filmik z 8-latką, więc 5-latek wymięka... no i na karmieniu piersią raczej szoku nie wywołasz, bo tu jest wiele mam karmiących kilkulatki, sama karmię ponad 2-latka poza tym to sprawa tej konkretnej matki i dziecka, nam nic do tego Odpowiedz Link Zgłoś
dimma Re: szok 02.05.10, 12:46 a co bardziej szokującego jest w karmieniu piersią 5 latka od picia mleka, które pochodzi z wymion krowy, np. przez 9 latka? Odpowiedz Link Zgłoś
lesiomama Re: szok 02.05.10, 15:20 dimma napisała: > a co bardziej szokującego jest w karmieniu piersią 5 latka od picia > mleka, które pochodzi z wymion krowy, np. przez 9 latka? no pewnie to że 9-latek nie pije bezpośrednio z wymion tylko ze szklanki natomiast co do szokowania, to po filmie z 8letnim dzieckiem to żaden szok - zresztą niech sobie robią ludziska co chcą - nie rozumiem tylko potrzeby upubliczniania zjawiska... Odpowiedz Link Zgłoś
verenne Re: szok 02.05.10, 13:00 phi, kiedys to może i byłby dla mnie szok, ale na dzień dzisiejszy... kto wie, ile my się będziemy karmić :P Odpowiedz Link Zgłoś
monzdr Re: szok 02.05.10, 15:36 A dla mnie to jest trochę dziwne,mimo wszystko,a zwłaszcza to,że karmi też cudze dzieci.Nie chciałabym,żeby inna kobieta karmiła moje dziecko piersią i nie wiem,czy sama potrafiłabym nakarmić cudze dziecko.Kiedyś były mamki i nikomu to pewnie nie przeszkadzało,ale dla mnie tu i teraz to jest dość kontrowersyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: szok 03.05.10, 12:20 No to ci się nie udała prowokacja, nie wywołałaś burzy. Zieeeeew.... Odpowiedz Link Zgłoś