dobi53 29.09.10, 14:23 czy jest jakis termin po ktorego przekroczeniu trzeba sie udac do ginekologa, jesli nie ma okresu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pidzet Re: okres 29.09.10, 16:16 moj gin na wizycie kontrolnej w 6tyg po porodzie kazal mi przyjsc albo po 2-3miesiaczce a jak nie dostane okresu to po pol roku od tamtej wizyty (czyli wychodzi ok 7-8miesiecy po porodzie) mam przyjsc zrobic cytologie i skontrolowac czy wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: okres 29.09.10, 22:41 Miesiączka może się nie pojawić przez cały okres karmienia piersią. A po odstawieniu organizm może potrzebowac kilku tygodni na zorientowanie sie, że mama już nie karmi piersią. Jeśli więc po odstawieniu po 2 miesiącach miesiączki nie będzie, to warto udac się do lekarza i zacząć od badania poziomu prolaktyny. Odpowiedz Link Zgłoś
niebioska Re: okres 29.09.10, 23:12 karmię 17 m-cy, okresu wciąż nie mam. mój gin stwierdził tylko, że "widocznie jestem bardzo zorientowana na karmienie". Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: okres 29.09.10, 23:15 > czy jest jakis termin po ktorego przekroczeniu trzeba sie udac do ginekologa, j > esli nie ma okresu? Tak :) Trzy miesiące po zakończeniu karmienia :) Odpowiedz Link Zgłoś