Dodaj do ulubionych

swędziała a teraz boli

06.05.04, 12:48
parę dni temu bardzo swędziała mnie pierś, bałam się, że może zastój, a teraz
czuję kłujacy ból na dole prawie że pod piersią. Co to jest? co robić?
Nata
Obserwuj wątek
    • agaa100 Re: swędziała a teraz boli 06.05.04, 21:43
      mam to samo - kłujący ból w piersi.... nie mam pojęcia co to może być ? czy to
      coś normalnego czy dzieje się coś złego ????
      ja też proszę o radę
      Aga
      • maminka1 Re: swędziała a teraz boli 07.05.04, 11:54
        hmmm, mnie na razie "tylko" swędzi :( Ale już od jakiegoś tygodnia (karmię
        dopiero 3 tyg.) i jak dotąd (odpukać) nic się nie dzieje... Też czekam na inf.
    • sylwia0318 Re: swędziała a teraz boli 07.05.04, 12:23
      Witam
      Ja tez tak mialam, swedzialo potem bolalo następnie wysoka goraczka i efektem
      byl brak pokarmu i tylko dlatego ze przytkal sie jeden kanalik (mala
      niewyczuwalna grudeczka). Dlatego radzilabym isc do poloznej zeby sprawdzila
      piers zeby nie bylo za pozno tak jak u mnie. Zmuszona bylam dac butle i powrot
      do cycusia byl niemozliwy. Butla wygrala.
      • maminka1 do sylwia0318 07.05.04, 21:00
        A czy można to samemu jakoś sprawdzić??? Jeju, przestraszyłam się :(
        • sylwia0318 Re: do sylwia0318 07.05.04, 21:14
          Mozna, ja na poczatku nie wiedzialam jak i dlatego wyszlo jak wyszlo. Musisz
          bardzo dokladnie sprawdzic piers dotykajac ja i sprawdzajac czy nie ma zadnych
          zgrubien. Czesto masuj i sciagaj pokarm nawet po karmieniu poniewaz maluch moze
          nie dokonca oprozniac piers. Nie martw sie bedzie dobrze, ale radzialbym ci
          pojsc do lekarza, tak na wszelki wypadek. Ostroznosci nigdy nie zawiele.

pozdrawiam
          Sylwia
    • agaa100 Re: swędziała a teraz boli 07.05.04, 21:10
      ja też się nieco przstraszyłam .... dzisiaj bardzo dokładnie "obmacałam" pierś
      i nic nie znalazłam, żadnego zgrubienia .... czy mogą być jakieś inne przyczyny
      takiego kłucia ???????????
      Aga
      • sylwia0318 Re: swędziała a teraz boli 07.05.04, 21:19
        nie wiem czy moga byc. napisalam jak bylo ze mna. jak sama sprawdzalam piers
        wszystko wydawalo mi sie OK ale dopiero polozna pokazala mi zgrubienie, bylo
        malenkie a narobilo takich klopotow. Ale dziewczyny w waszym przypadku wcale
        nie musi tak byc. moze to faktycznie co innego a ja was tylko strasze
        opowiadajac o sobie.
        • agaa100 Re: swędziała a teraz boli 07.05.04, 21:30
          A po jakim czasie od pojawienia się bólu (mam nadzieję, że pamiętasz) pojawiła
          się temperatura i dalsze problemy ?
          • natatip Re: swędziała a teraz boli 08.05.04, 12:34
            słuchajcie, ja karmię już ponad 8 miesięcy, czy to możliwe że teraz dopiero
            zastój, wcześniej nie było problemów? teraz bolą obie piersi. Czy jeśli zastój,
            to wystarczy masować i sciagać? a do jakiego lekarza się idzie z takim
            problemem?
            Nata
    • jagusik Re: DO PORADNI LAKTACYJNEJ 08.05.04, 15:29
    • jagusik Re: DO PORADNI CD. 08.05.04, 15:34
      za wczesnie mi sie wyslalo - z takimi rzeczami najlepiej tam sie wybrac, bo
      ginekolodzy maja bardzo blade pojecie na temat karmienia i problemow z
      piersiami. Adresy poradni w calej Polsce
      www.rodzicpoludzku.pl
      Pozrawiam, Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka