natatip 06.05.04, 12:48 parę dni temu bardzo swędziała mnie pierś, bałam się, że może zastój, a teraz czuję kłujacy ból na dole prawie że pod piersią. Co to jest? co robić? Nata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaa100 Re: swędziała a teraz boli 06.05.04, 21:43 mam to samo - kłujący ból w piersi.... nie mam pojęcia co to może być ? czy to coś normalnego czy dzieje się coś złego ???? ja też proszę o radę Aga Odpowiedz Link Zgłoś
maminka1 Re: swędziała a teraz boli 07.05.04, 11:54 hmmm, mnie na razie "tylko" swędzi :( Ale już od jakiegoś tygodnia (karmię dopiero 3 tyg.) i jak dotąd (odpukać) nic się nie dzieje... Też czekam na inf. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia0318 Re: swędziała a teraz boli 07.05.04, 12:23 Witam Ja tez tak mialam, swedzialo potem bolalo następnie wysoka goraczka i efektem byl brak pokarmu i tylko dlatego ze przytkal sie jeden kanalik (mala niewyczuwalna grudeczka). Dlatego radzilabym isc do poloznej zeby sprawdzila piers zeby nie bylo za pozno tak jak u mnie. Zmuszona bylam dac butle i powrot do cycusia byl niemozliwy. Butla wygrala. Odpowiedz Link Zgłoś
maminka1 do sylwia0318 07.05.04, 21:00 A czy można to samemu jakoś sprawdzić??? Jeju, przestraszyłam się :( Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia0318 Re: do sylwia0318 07.05.04, 21:14 Mozna, ja na poczatku nie wiedzialam jak i dlatego wyszlo jak wyszlo. Musisz bardzo dokladnie sprawdzic piers dotykajac ja i sprawdzajac czy nie ma zadnych zgrubien. Czesto masuj i sciagaj pokarm nawet po karmieniu poniewaz maluch moze nie dokonca oprozniac piers. Nie martw sie bedzie dobrze, ale radzialbym ci pojsc do lekarza, tak na wszelki wypadek. Ostroznosci nigdy nie zawiele. pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
agaa100 Re: swędziała a teraz boli 07.05.04, 21:10 ja też się nieco przstraszyłam .... dzisiaj bardzo dokładnie "obmacałam" pierś i nic nie znalazłam, żadnego zgrubienia .... czy mogą być jakieś inne przyczyny takiego kłucia ??????????? Aga Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia0318 Re: swędziała a teraz boli 07.05.04, 21:19 nie wiem czy moga byc. napisalam jak bylo ze mna. jak sama sprawdzalam piers wszystko wydawalo mi sie OK ale dopiero polozna pokazala mi zgrubienie, bylo malenkie a narobilo takich klopotow. Ale dziewczyny w waszym przypadku wcale nie musi tak byc. moze to faktycznie co innego a ja was tylko strasze opowiadajac o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
agaa100 Re: swędziała a teraz boli 07.05.04, 21:30 A po jakim czasie od pojawienia się bólu (mam nadzieję, że pamiętasz) pojawiła się temperatura i dalsze problemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
natatip Re: swędziała a teraz boli 08.05.04, 12:34 słuchajcie, ja karmię już ponad 8 miesięcy, czy to możliwe że teraz dopiero zastój, wcześniej nie było problemów? teraz bolą obie piersi. Czy jeśli zastój, to wystarczy masować i sciagać? a do jakiego lekarza się idzie z takim problemem? Nata Odpowiedz Link Zgłoś
jagusik Re: DO PORADNI CD. 08.05.04, 15:34 za wczesnie mi sie wyslalo - z takimi rzeczami najlepiej tam sie wybrac, bo ginekolodzy maja bardzo blade pojecie na temat karmienia i problemow z piersiami. Adresy poradni w calej Polsce www.rodzicpoludzku.pl Pozrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś