Dodaj do ulubionych

Suplement diety....

08.12.13, 11:08
Córka ma 8 miesięcy, ja niestety przy karmieniu nie umiem schudnąć, mam ogromny apetyt, chciałabym zacząć myśleć o sobie, wesprzeć się jakimś suplementem. Czy Bioslank (chrom, glukomannan, płynny wyciąg z mącznicy lekarskiej), jest dozwolony w trakcie karmienia piersią? Pytam bo działa miejscowo, wypełniając żołądek. A może jednak z odchudzaniem muszę poczekać do końca kp? Po synu też zaczęłam chudnąć dopiero jak skończyłam karmić, ale go karmiłam tylko niespełna 6 miesięcy, a tu to wszystko się wydłuża....
Obserwuj wątek
    • naturalna.nie.eko Re: Suplement diety.... 08.12.13, 14:22
      a może po prostu zacznij ćwiczyć? U mnie dało rewelacyjne efekty bez jakiejkolwiek diety, ważna zasada dwa najważniejsze posiłki to śniadanie i ten po treningu, nie obcinałam kaloryczności posiłków, dalej jadłam słodycze kilka razy w tygodniu efekt po 4 miesiącach 5kg mniej w tym 3 mniej niż przed ciążą.
      • lolenkaa Re: Suplement diety.... 08.12.13, 19:18
        ćwiczenia ze względu na mą chorobę przewlekłą są bardzo ograniczone, ale codziennie dużo spaceruje....

Tyle że ja musze schudnąć 20 kg...
        • mad_die Re: Suplement diety.... 08.12.13, 19:22
          Jak bardzo ograniczone muszą być te ćwiczenia?
          Może warto zwiększyć intensywność spacerów? Iść 10 minut i biec truchtem 5 minut? I potem znowu iść?
          Do tego dużo wody pić, zdrowo się odżywiać, jeść mniejsze porcje ale częściej i samo zejdzie.
      • tofikrulez Re: Suplement diety.... 08.12.13, 19:22
        A ile razy w tygodniu ćwiczyłaś i jaki był czas treningu? mi tez zostało kilka kilo, nijak zgubić nie mogę, nawet jedząc mniej....
        • lolenkaa Re: Suplement diety.... 08.12.13, 19:29
          Miasteina - nużliwość mięśni, każdy większy wysiłek powoduje znaczne osłabienie, dlatego tylko spacery wchodzą w grę... Jedynie co mogę zrobić to dieta, ale mam problem bo to nie pomaga, po synu tez schudłam od razu jak skonczylam karmić....
    • malwina.okrzesik Re: Suplement diety.... 11.12.13, 14:18
      można brać
    • Gość: irma Re: Suplement diety.... IP: *.231.7.38.koba.pl 18.12.13, 09:14
      Ja szybko chudnę, myślę że to zasługa karmienia które wisiało już na włosku, ale poprawiłam laktację femaltikerem i nadal waga spada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka