agamagda1 21.12.04, 17:35 Witam, Pani Moniko, czy krem balneum Baby można stosować na buzię dziecka, Mała (4 mies) ma alergię pokarmową i chciałabym aby jej buzia również była dobrze nawilżona. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt Agnieszka i Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciaga Re: Balneum Baby Krem 21.12.04, 21:42 witam choc nie jestem pania Monika to powiem ze stosuje ten krem u swojej dzidzi i nic sie zlego nie dzieje a buzka juz nie jest taka sucha pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Balneum Baby Krem 22.12.04, 10:01 Ja mam atopowe zapalenie skóry i dla dobra mojej 2-mies. córci-aby zmniejszyć ryzyko odziedziczenia tej choroby po mnie-używam właśnie kosmetyków balneum. Nie sa wcale wielce drogie w porównaniu do "narmalnych". Krem Balneum jest fajny-mimo braku zapachu-jest nawilżający, buźka małej jest ładniusia i miła w dotyku po tym kremiku. Polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agamagda1 Re: Balneum Baby Krem 22.12.04, 14:44 Witam, Bardzo dziękuję obu Mamom za poradę. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt! Aga Odpowiedz Link Zgłoś