mmpp 19.01.05, 14:22 mój synek ma 2 miesiące, od kilku dni zanika mi pokarm, którego do tej pory miałam w nadmiarze, co robić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna29 Re: zanik pokarmu 19.01.05, 15:51 moja córeczka też ma dwa miesiace i chyba wlasnie zauwazylam cos zupelnie podobnego - nigdy nie wydawalo mi sie abym miala pokarmu w nadmiarze - wrecz przeciwnie zawsze uwazalam ze jest go malo, ale jak pokazaly badania kontrolne w 6 tyg. mala od najnizszej wagi przybyla prawie 1,5 kg a wiec chyba zle uwazalam, ale teraz zaczyna brakowac pokarmu..... Choc w nocy piersi faktycznie bardzo pecznieja i wkladki niekiedy sa zupelnie mokre to problem zaczyna sie ok 16:00. Mala denerwuje sie ze po krotkim czasie nic nie leci z cyca (nawet laktator nie daje rady nic wydobyc :O((. Przystawiam ja do drugiej piersi ale jest podobnie. W efekcie czesto odstawiam ja od piersi wrzeszczaca.... Karmie ja co dwie godziny ale zaczynam sie lapac na tym ze za kazdym razem boje sie ze mala nie najje sie do syta....Oczywiscie duzo pije ok. 2,5 l: wody, herbatek Fito mix, Hipp, melisy, ale jakos nie widze efektow. Doswiadczone mamy ! pomozcie nam swiezo upieczonym ! Odpowiedz Link Zgłoś