ameliabi 15.11.06, 10:26 jakie tabletki antykoncepcyjne stosować aby nie tyć nadmiernie.dla osoby która karmi dziecko i ma skłonności do tycia.proszę o rady.i z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: jakie tabletki 15.11.06, 10:32 co kobieta to przypadek. nie majednej tabletki dobrej dla wszystkich kobiet. niestety musisz sama przetestować. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: jakie tabletki 15.11.06, 10:32 a jeśli karmisz to i tak tylko cerazette wchodzi w rachubę. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: jakie tabletki 15.11.06, 10:33 dla karmiących to chyba tylko jedne są - cerazette a tycie może być wynikiem źle dobranych pigułek Odpowiedz Link Zgłoś
carrotka1 Re: jakie tabletki 15.11.06, 10:51 Potwierdzam cerazette. U mnie one nie powodowały tycia, ale brałam je bardzo krótko - 2 m-ce. Mam o nich raczej negatywne zdanie. Trzeba je brać non-stop, w moim przypadku powodowały ciągłe plamienia i trzeba ściśle przestrzegać godziny przyjmowania, bo to bardzo wpływa na ich skuteczność. Jak dla mnie ich jedyna zaleta, że są chyba najbardziej optymalnym środkiem anty, gdy się karmi. Odpowiedz Link Zgłoś
beatap75 Re: jakie tabletki 15.11.06, 11:05 a może inne metody ,trzeba to dobrze przemyśleć. Ja mam założoną wkładkę i jest ok. oczywiście karmię.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ameliabi Re: jakie tabletki 15.11.06, 11:33 tylko jaką wkładkę.czy to też dobiera lekarz.napewno .czy zakładanie nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś