Dodaj do ulubionych

Do mam odciągających pokarm

IP: *.* 20.05.02, 23:35
Dziewczyny ile odciągacie mleka z piersi. Chodzi mi o to że karmiąc dziecko w ciągu dnia i chcąc jednocześnie odciągnąć pokarm na np. wieczór ile jednorazowo wam się udaje? Bo mi tylko ok. 40 ml. to chyba za mało? Dodam że odciągam z piersi z której synek jadł i jeszcze z tej drugiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiaz Re: Do mam odciągających pokarm IP: *.* 21.05.02, 05:08
      Czesc, Ja rowniez sciagam ok. 40-60 ml. Gdy jednak "opuszcze" jedno karmienie dzieki takiej butli, to sciagam do 150 ml. Pozdrawiam Kasia
    • Gość: asia_t Re: Do mam odciągających pokarm IP: *.* 21.05.02, 08:25
      wydaje mi sie, ze to sprawa indywidualna... ile ma twoja dzidzia? ja sciagam pokarm zwykle godzine-poltorej po karmieniu, moje dzieci jedza co 3 godz.wtedy jest wiecej, okolo 100 mlpozdrawiamasiaT
      • Gość: asia.d.d Re: Do mam odciągających pokarm IP: *.* 21.05.02, 08:38
        Też mi się wydaje, że to różnie bywa. Ja ściągam ok 50 ml jednorazowo, a moja córeczka ma 6 m-cy.Myślałam, że z czasem będę ściągać więcej, ale nie.
        • Gość: viktoria Re: Do mam odciągających pokarm IP: *.* 21.05.02, 10:00
          Mój Mikołaj ma 4 miesiące a odkąd skońzcył 3 miesiące je częściej zamiast żadziej. Wcześniej jadł co 3 godz. w dzień czasem nawet gdy spał na dworzu to robił sobie 4-5 godz. przerwy a teraz je co 2 godz. a nawet czasami co 1.5godz. Nie wiem może pierś to dla niego już za mało? Prawie podwoił swoją masę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka