dorusia 07.06.03, 19:52 czy ktoś może mi pomóc??Karolka gryzie i się z tego cieszy,a to tak boli,ze mam opory przed daniem jej piersi...i płaczemy obie... co robić??? Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socka2 Re: gryzie!!! 13.06.03, 17:17 :))) witamy w klubie :) co prawda moja Paula jeszcze zabkow nie ma, ale...boli!!!! Czytalam, ze gdy dziecko ugryzie, trzeba odstawic na chwile od piersi, udac ze jest sie zla na dziecko, ostrym glosem powiedziec ze tak sie nie robi i znowu podstawic. Czy pomaga... Pozdrawiamy Ania i Paula (5.1.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
fiszko Re: gryzie!!! 13.06.03, 17:39 socka2 napisała: > Czytalam, ze gdy dziecko ugryzie, trzeba odstawic na chwile od piersi, udac ze > jest sie zla na dziecko, ostrym glosem powiedziec ze tak sie nie robi i znowu > podstawic. Czy pomaga... Owszem pomaga,pomaga tyle,że nie nieod razu :) Jak sobie przypomnę te szczęśliwe i zaciekawione oczka mojego synka,brry... Już myślałam,że niewytrzymam i skończę karmienie piersią, ale jakoś przeżyłam Czego i innym mamom życzę!! Magda Odpowiedz Link Zgłoś