urszk 29.06.03, 21:18 Czy dbając o swoje piersi spicie w stanikach i/lub tylko na plecach? Jeśli tak, to jak długo? Ja juz karmię rok i stanik wyrzuciłam. Pozdrówka Ulka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adzia_a Re: piekne piersi 30.06.03, 08:59 Wiesz, ja przez pierwsze miesiące nosiłam stanik, potem, kiedy już ilosć mleka się ograniczyła, nosiłam go tylko do pracy ;-) bo nie lubię po prostu. Biust wygląda tak, jak wyglądal, może dlatego, że niewielki... Odpowiedz Link Zgłoś
lula11 Re: piekne piersi 30.06.03, 20:10 Ja karmieę swoje maleństwo już 9 miesięcy i stanik noszę bez przerwy. MAm duży i ciężki biust więc poprostu muszę. Pozdrawiam, Agata. P.s. na brzuszku nie śpię odkąd mi wyrosły bo poprostu sprawiami to ból. Odpowiedz Link Zgłoś
lula11 Re: piekne piersi 30.06.03, 20:14 Aha, dzięki stanikowi i spaniu na pleckach ( i nie tylko) są nadal piękne i ponętne pomimo, że pierwsze dziecko karmiłam 15 miesięcy plus te 9 teraz, to jest już dwa lata. Agata. Odpowiedz Link Zgłoś
urszk Re: piekne piersi 01.07.03, 22:07 > Aha, dzięki stanikowi i spaniu na pleckach ( i nie tylko) są nadal piękne i > ponętne No właśnie, moje, chociaż duże nie straciły za bardzo na uroku, ale nadal karmię, a najgorzej podobno już po odstawieniu. Spanie na plecach już nawet polubiłam, tylko ten stanik... I cały czas nosiłaś stanik???? Chyba go jednak przeproszę. Pozdrówki Ulka Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: piekne piersi 03.07.03, 22:05 ja spałam w staniku przez 3 miesiące, Zuzia am teraz 8,5 karmię ją nadal ale już nie moge spać w staniku mie znosze tej niewoli, a o pięknym ponętnym biuscie już dawno przestałam myślec buuu a buuuuuuuu - karmię tylko jedną piersią więc wyglądają one makabrycznie jedna wielka druga mała - teraz w lecie koszmar czuję sie strasznie może wyda Wam się to idiotyczne, ale mam wrażenie że wszyscy to widzą - wstydzę się tych nierównych cycków:( Jesli któraś z Was ma lekarstwo na jędrność biustu pierwsza chce je mieć:) Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś