Dodaj do ulubionych

cos nie tak z moim mlekiem?

08.01.08, 15:22
temat troche walkowany na forum ale chce obalic lub potwierdzic teorie babc cioc i innych
moja miesieczna corcia od jakiegos czasu robi zielone kupki najpierw myslalam ze to po swietach bo zjadlam troche nowosci kupki byly nadal zielone wiec wyeliminowaLam nabial z mojego jadlospisu i poszlismy na nocny dyżur pani doktor dala nam lacidofid ponieważ nadal nieprzechodzilo zawitalismy u naszego pediatry tu doktor powiedziala ze trzeba zrobic posiew i badanie moczu lacidofid podawalismy przez 5 dni byla delikatna poprawa a po odstawieniu kupki zrobily sie szpinakowo zielone dzis udalo mi sie zlapac troche moczu do badan wyniki beda wieczorem a konsultacja z lekarzem jutro
Ale nie w tym rzecz, duzo zyczliwych osob podpowiada mi ze to moze byc cos ze mna czyli z moim mlekiem nie tak to jest,
-ze mam przeziebiony pokarm
-ze za zimny
-ze powinnam sciagac podgrzewać(prawie zagotowac)
i podawac ostudzony (bzdura)
-ze moze to ja mam jakies bakterie w mleku
-ze malutka ma przeziebiony brzuszek, mogla zachlysnac sie zimnym powietrzem itp.
I co ja na to zaczynam w to wierzyć , ze cos jest nie tak ze mna a raczej z pokarmem. Czy to mozliwe poradzcie bo ja juz nic niewiem
Obserwuj wątek
    • bathilda Re: cos nie tak z moim mlekiem? 08.01.08, 15:31
      Kochana, poczytaj tutaj

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=570&w=71686792

Nie daj sobie wmówić że coś jest nie tak z Twoim mlekiem.
      • anetaban bathilda 08.01.08, 16:33
        dzieki czytalam wczesniej ten watek postawilas mnie na nogi moj przypadek mozna tez tam wciagnac(gratuluje pomyslu na watek)
        dodam ze kazano mi oddac do badanie mleczko na obecnosc bakteri

• bathilda Re: bathilda 08.01.08, 17:30
          To się dopisz ;) W mleku są przeciwciała, które zasadniczo niszczą bakterie.
          Więc wysyłaj chętnych na drzewo ;)
        • bathilda Re: bathilda 08.01.08, 17:33
          To się dopisz do Best Of:)

A co do badania mleka na bakterie, to oczywiście można, tyle że w mleku są
          przeciwciała, które bakterie niszczą, więc w sumie jaki sens? Jak ktoś się
          będzie narzucał to go co najwyżej obśmiej ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka