agarys 19.02.08, 13:20 mam jeszcze jedno pytanie, ten sinlac nie jest rozpuszczalny tzn. ze drobinki tej kaszy po rozmieszanu sa nadal widoczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agarys Re: do bathilda 19.02.08, 13:23 pewnie masz mnie juz dosc ale to wszystko to dla mnie nowosc Odpowiedz Link Zgłoś
agarys Re: do bathilda 19.02.08, 13:40 sorki chcialam napisac gesta, myslalam ze kasza powinna byc gesta Odpowiedz Link Zgłoś
bathilda Re: do bathilda 19.02.08, 13:56 Gęste są kaszki ryżowe czy pszenne, Sinlac to co innego. Zresztą i tamte są gęste jeśli się je zrobi na mleku modyfikowanym - na maminym są płynne. Pewnie że rozumiem że na początku wszystko nowe - mam nadzieję że ciut pomagam. Jakby co to możesz mi też wysłać maila. Odpowiedz Link Zgłoś
agarys Re: do bathilda 19.02.08, 14:07 czy mozna wiec sobie tym pojesc skoro to takie rzadkie? Odpowiedz Link Zgłoś
bathilda Re: do bathilda 19.02.08, 14:17 Co ma konsystencja do najadania? Oliwa też rzadka a chyba mi nie powiesz że szklanka oliwy nie ma kalorii. Albo śmietana 36%. Ja dodaję skrobane jabłko bo gęstszym łatwiej moją wierciołę nakarmić. Ale jak nie mam jabłka albo co, to daję samo i do głowy mi nie przyszło że się tym nie naje. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwianitro Re: do bathilda 20.02.08, 08:39 ja sie wtrace... jesli bedziesz podawac juz wieksza porcje wg proporcji podanych na sinlacu jego konsystencja sie zmieni.. bedzie bardziej jak kisiel i juz nie beda widoczne te drobinki.. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwianitro Re: do bathilda 20.02.08, 08:39 ps. mnie tez bathilda uczyla go robic:) i teraz tez dodaje do niego owoce sloiczkowe Odpowiedz Link Zgłoś
bathilda Re: do bathilda 20.02.08, 08:42 To może ja się do Nestle po jakieś tantiemy zgłoszę, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś