hej miesiac temu wyslalam wniosek do sadu o separacje z winy meza
dzis z sadu dostalam pismo ze musze w ciagu 7 dni przedstawic wnioski dowodowe celem wskazania winy pozwanego
w pozwie napisalam ze maz przyznaje sie do wszystkiego (kochanki ,dziecka) i myslalam ze to wystarczy
a teraz nie wiem co mam przedstawic, mam wiadomosc na nk kochanki meza ktora przyznala mi sie ze miala pol roczny romans z moim mezem, ze ma z nim dziecko-synka, ona obecnie jest za granica bedzie w kwietniu , napisalam do niej wiad na nk czy poswiadczy mi pisemnie romans z moim mezem, lekko zasugerowalam ze jezeli tego nie zrobi zawolam ja na swiadka ( ale to taka bardzo lekka sugestia byla) nie wiem czy jako dowod moga byc te wiadomosc z nk? mysle o nagraniu meza-on przyznal sie do kochanki
poza tym nie mieszkalismy tez razem przez prawie pol roku, wyrzucilam go za kochanki wlasnie (ale nie ta z ktora ma dziecko) jak zdobyc dowod ze nie mieszkalismy razem?
nie chce powolywac swiadkow -bo dla mojej rodziny to juz dosc upokarzajace i smutne zdarzenie (kochanka, dziecko , wieczne romansy)
pomozcie mi jakos