Dodaj do ulubionych

dla kobiet

27.06.12, 11:16
dziewczyny było to na gw gdzies...
ale podaje dalej
można czytać i czytać studnia bez dna
otworzy oczy smile

uciekamdoprzodu.blogspot.com/p/walkiria_09.html
Obserwuj wątek
    • danaide Re: dla kobiet 28.06.12, 02:51
      Przeczytałam na szybko, doczytam.

Poraża mnie (drugi raz w trakcie 5 minut używam tego słowa) robota, jaką wykonała Walkiria, by precyzyjnie nazwać to, co stało się Jej udziałem. Odważna, cudowna babka.

Odczuwam ulgę, że mój los był w porównaniu z Jej przysłowiową bułką z masłem... też nieodcięta pępowina, wyliczenie 6 tygodni z kalendarzem w garści na wydobrzenie po porodzie (i tak nie dałam rady=D) i parę jeszcze drobiazgów; jednak w sumie porównanie zupełnie nieadekwatne.

Natomiast teraz biję się z myślami czy nie miałam jednak do czynienia z innym socjopatą.
      • ona3010 Re: dla kobiet 28.06.12, 09:34
        dla mnie lektura bez dna,
        otworzyło mi to oczy na tych debilnych socjopatów
        super! każda każda kobieta powinna to przeczytać tak na zaś... tak na wszeliki wypadek.
    • danaide Re: dla kobiet 15.07.12, 17:13
      Dzięki za ten tekst. Tekst Walkirii znikł, jest tekst chyba Mai, bo część dziewczyn przeniosła się na mojedwieglowy.blogspot.com/?zx=fcc754a0ea57d39e, ale zdążyłam załapać się na świadomość problemu i ostatnio przesłałam linka kuzynce - miałam okazję (świadomie nie piszę "przyjemność") poznać człowieka. Niedawno została SM, przeczytała i odnalazła w tekstach siebie.

Dla tych z Was, które żyją/żyły w toksycznych związkach - LEKTURA OBOWIĄZKOWA.
      • ona3010 Re: dla kobiet 16.07.12, 12:53
        Lektura obowiązkowa dla naszych córek!!
        aby był świadome co to socjopata i ze tak nie musi być.
        aby były mądrzejsze i bardziej oświecone od nas.
        • walkiria.1972 Re: dla kobiet 18.07.12, 23:54
          Witam. Dziękuję za tak wspaniałą "laurkę".
          Nasze zakładki nie zniknęły, są dostępne pod adresem:
          terapiaprzezpisanie.blogspot.com/Zapraszam.
          • walkiria.1972 Re: dla kobiet 18.07.12, 23:55
            Tia...
            Link:
            terapiaprzezpisanie.blogspot.com/
            • danaide Re: dla kobiet 19.07.12, 00:49
              Walkiria...

Nie wiem jak to robicie, napiszę coś anonimowo na mojedwieglowy, napiszę tu i cyk - królik z kapelusza - mam, mogę znów czytać i wysyłać potrzebującym.

Etap V - będzie jakieś rozwinięcie?

I jeszcze - jeśli się już wie z kim ma się do czynienia, a ten ktoś nie wie, że my wiemy, to jak go ograć i jak się uwolnić? Co jeśli ma się w głowie skrypt zależności, słabości?

Latami żyłam w świecie realnym, z którego zostały dziś strzępy więc przeniosłam się do wirtualnego. Żałuję, że tak późno, bo można poznać ludzi, na jakich w życiu bym nie wpadła.
      • volfra Re: dla kobiet 18.07.12, 23:25
        Teksty dziewczyn, w tym Walkirii, zawieszone są na innym blogu:
        terapiaprzezpisanie.blogspot.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka