ona3010 27.06.12, 11:16 dziewczyny było to na gw gdzies... ale podaje dalej można czytać i czytać studnia bez dna otworzy oczy uciekamdoprzodu.blogspot.com/p/walkiria_09.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danaide Re: dla kobiet 28.06.12, 02:51 Przeczytałam na szybko, doczytam. Poraża mnie (drugi raz w trakcie 5 minut używam tego słowa) robota, jaką wykonała Walkiria, by precyzyjnie nazwać to, co stało się Jej udziałem. Odważna, cudowna babka. Odczuwam ulgę, że mój los był w porównaniu z Jej przysłowiową bułką z masłem... też nieodcięta pępowina, wyliczenie 6 tygodni z kalendarzem w garści na wydobrzenie po porodzie (i tak nie dałam rady=D) i parę jeszcze drobiazgów; jednak w sumie porównanie zupełnie nieadekwatne. Natomiast teraz biję się z myślami czy nie miałam jednak do czynienia z innym socjopatą. Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Re: dla kobiet 28.06.12, 09:34 dla mnie lektura bez dna, otworzyło mi to oczy na tych debilnych socjopatów super! każda każda kobieta powinna to przeczytać tak na zaś... tak na wszeliki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: dla kobiet 15.07.12, 17:13 Dzięki za ten tekst. Tekst Walkirii znikł, jest tekst chyba Mai, bo część dziewczyn przeniosła się na mojedwieglowy.blogspot.com/?zx=fcc754a0ea57d39e, ale zdążyłam załapać się na świadomość problemu i ostatnio przesłałam linka kuzynce - miałam okazję (świadomie nie piszę "przyjemność") poznać człowieka. Niedawno została SM, przeczytała i odnalazła w tekstach siebie. Dla tych z Was, które żyją/żyły w toksycznych związkach - LEKTURA OBOWIĄZKOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Re: dla kobiet 16.07.12, 12:53 Lektura obowiązkowa dla naszych córek!! aby był świadome co to socjopata i ze tak nie musi być. aby były mądrzejsze i bardziej oświecone od nas. Odpowiedz Link Zgłoś
walkiria.1972 Re: dla kobiet 18.07.12, 23:54 Witam. Dziękuję za tak wspaniałą "laurkę". Nasze zakładki nie zniknęły, są dostępne pod adresem: terapiaprzezpisanie.blogspot.com/Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
walkiria.1972 Re: dla kobiet 18.07.12, 23:55 Tia... Link: terapiaprzezpisanie.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: dla kobiet 19.07.12, 00:49 Walkiria... Nie wiem jak to robicie, napiszę coś anonimowo na mojedwieglowy, napiszę tu i cyk - królik z kapelusza - mam, mogę znów czytać i wysyłać potrzebującym. Etap V - będzie jakieś rozwinięcie? I jeszcze - jeśli się już wie z kim ma się do czynienia, a ten ktoś nie wie, że my wiemy, to jak go ograć i jak się uwolnić? Co jeśli ma się w głowie skrypt zależności, słabości? Latami żyłam w świecie realnym, z którego zostały dziś strzępy więc przeniosłam się do wirtualnego. Żałuję, że tak późno, bo można poznać ludzi, na jakich w życiu bym nie wpadła. Odpowiedz Link Zgłoś
volfra Re: dla kobiet 18.07.12, 23:25 Teksty dziewczyn, w tym Walkirii, zawieszone są na innym blogu: terapiaprzezpisanie.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś