Dodaj do ulubionych

co byscie zrobily?

03.03.13, 21:25
Siedzieli sobie we dwóch, ten X exowi pokazywał jaki ma bajerancki telefon z internetem i wszedł na fejsa. ex nawet nie zapytał co to jest fejs, no bo co bedzie pokazywał ze nie wie. I tamten nagle mówi: "O, jakaś exinska polubiła moje zdjęcie. Znasz taką? Kto to jest?" No i exio nie wiedząc co do czego z tym fejsem pomyślał, ze skoro mu nic nie odpisuje na jego zalosne sms i go olewam, to mnie powku...a, zebym wreszcie sie odezwała. No bo jak śmiem go ignorować! No i wymyślił ładną historyjkę. Wmówie jej, ze on (X) powiedzial mi ze z nia romansuje na fb, ze mi wstyd przynosi....
Sobie wykminił, ze exinska przecież nie zna żadnego z jego kolegów z pracy, to nic się nie dowie jaka prawda. A tu nagle zonk! exinska odkryła prawdę i jeszcze mówi że z X pogada!! O tego to się nie spodziewał. Pomyślał sobie: Zadzwonię, przeproszę, powiem ze do dzieciaka przyjadę. Niech tylko z nim nie gada, bo wtedy w pracy wszyscy będą się ze mnie smiali ze debil i idiota i nawet po rozwodzie żony pilnuję i jej romanse wmawiam ;P

co byście zrobiły- napisaly byście do X ze on rzekomo ma ze mna romans bo tak mowi jego kolega z pacy, a moj ex ?? chyba mialby nielicha stype i kał exio w arbajcie....
Obserwuj wątek
    • altz Re: co byscie zrobily? 04.03.13, 11:23
      Chyba w tym siedzisz, ja z tego niewiele zrozumiałe. big_grin
      Po co Ci to? Daj sobie z tym spokój.
      Jakby ktoś się o coś pytał to odpowiadaj zgodnie z prawdą, że Cię nie obchodzą jakieś gierki faceta i nawet nie wiesz, o co mu chodziło.
    • oliwija Re: co byscie zrobily? 04.03.13, 12:45
      powiem ci tak ja exa znaczy ex meza na wszytskich fajca poblokowałam zeby mi nie wchodził niepisał itd.....
      i mam - miaąłm swiety spokoj.....

na nk konto zlikwidowałam oj juz dawno dawno......

a co do telefonów od 12 lat mam ten samm od 8 mieszkam w tym samym mijscu i jakby za zycia ex chcial to by i zadzwonił i przyszedł w odwiedziny do córki a ze mial ja wiecznie gdzies to sie nie pojawiał, a ja nie miałąm zamiaru szukać go po cłaym swiecie , szukac z nim kontaktu skoro sredni raz na rok czy pól rok czy cześciej zmieniał numer telefonu.
    • trusia29 Re: co byscie zrobily? 04.03.13, 17:52
      A możesz to normalnie napisać? Bo to jest niezrozumiałe.
    • chalsia Re: co byscie zrobily? 05.03.13, 10:16
      nic a nic nie zrozumiałam z tego co napisałaś

i tak w ogóle - to jestescie siebie warci z exsiem, dobrana z Was para
    • angazetka Re: co byscie zrobily? 05.03.13, 12:41
      Warto wyrosnąć z gimnazjum.
      • juliana033 Re: co byscie zrobily? 07.03.13, 18:04
        Faktycznie, niewiele mozna z tego zrozumiec.
        Byly maz dzwonil i pisal do mnie sms bo kolega z pracy pokazal mu moje zdj na fb (tylko zdj, dodam ze ten kolega nie jest moim znajomym) i zapytal czy mnie zna (nazwisko mu sie skojarzyło). ex przyczepil sie do mnie ze ja podrywam jego kolege na fb, ze mam z nim romans i ze wstyd mu przynosze oraz ze nie zyczy sobie zebym nosila jego nazwisko.

jak doszlam do siebie to sprawdzilam o kogo chodzi i o co chodzi. zagrozilam sadem bla bla bla itp ex sie przyznal ze to on sobie cala ta historie z romansem wymyslil bo sobie cos ubzdural. jego kolega z pracy pytal tylko czy on zna taka a taka (bo mam to samo nazwisko). Wystarczylo tylko postraszyc exa ze skontaktuje sie z tym kolega i dowiem ktory z nich klamie. czy kolega ze ma ze mna rzekomy romans czy ex. Tak sie ex przestraszyl ze nawet zadzwonil i przeprosil bo do tej pory to tylko sms (nawet jesli chcial do dziecka przyjechac to nie dzw tylko sms pisal). powiedzial mi ze to taki zart mial byc.
        Mam nadzieje ze teraz jasniej to brzmi.
        W pierwszej chwili bylam tak oglupiona ze nie wiedzialam o co chodzi i co mam zrobic. Nagle ktos mi kaze zmienic nazwisko, mowi ze mam romans, a ja nie wiem z kim.... Poczulam sie jak u kafki...
        • chalsia Re: co byscie zrobily? 08.03.13, 11:27
          W pierwszej chwili bylam tak oglupiona ze nie wiedzialam o co chodzi i co mam z
          > robic. Nagle ktos mi kaze zmienic nazwisko, mowi ze mam romans, a ja nie wiem z
          > kim.... Poczulam sie jak u kafki...

Kobieto, otrząśnij się !!!
          Co Cię obchodzi co Twój eks mówi na Twój temat?
          Co Cię obchodzi co Twój eks Ci nakazuje zrobić? On Ci nic nie może nakazać.
        • angazetka Re: co byscie zrobily? 09.03.13, 16:25
          Olej to. Nic innego nie powinnaś z tym robić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka