Dodaj do ulubionych

DWULICOWOŚC SZYMONA

19.08.04, 14:28
to jest poost jaki szymon ZAMIEŚCIŁ NA FORUM W STRONE OJCA....
samodzielne szykuja na was oblawe smile))

odp: niech szykują obławę, nie wzrusza mnie to

pofikają trochę na forum ojca, to likwiduję konto i przestaję się tam
wypowiadać, geneza miała być dobra poznanie spraw w szerszym znaczeniu i
wzajemnej pomocy;

ale widzę, że to nie zadziała, lepiej zamiast pomagać sobie wzajemnie należy
chyba sobie skakać do oczu

SZKODA !!!! "....

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • griffon Re: DWULICOWOŚC SZYMONA 19.08.04, 15:22
      Szkoda że nie zamiesciłas swoich wypowiedzi jakich udzielasz na forum ojca. Ja
      to zrobiłem i modelatorka je usuneła jak myslisz dlaczego. Teraz nie dziwie sie
      że jestes samodzielna żaden normalny facet by z Toba nie wytrzymał. Nie sil sie
      na odpowiedź bo to jest mój ostatni komentarz na twoje posty od teraz nie bede
      zwracał na nie rzadnej uwagi
      • michiko Re: griffon 19.08.04, 16:27
        popatrz w lustro ... w kwestii podłości jesteśmy do sbiebie podobni.........
    • elaw2 Re: DWULICOWOŚC SZYMONA 19.08.04, 15:27
      Griffon! Zmiłuj się! Ja też nie będę zwracać już na ciebie rzadnej! uwagi!
    • elaw2 Re: DWULICOWOŚC SZYMONA 19.08.04, 15:49
      Powiem krótko, co napisał to napisał ale pomaga sporo. Jasno, treściwie i
      logicznie. Raz jego wypowiedź bardzo mnie zabolała, ale cóż... Jednak szkoda
      gdyby spakował manatki. Tyle.
    • black30 Re: DWULICOWOŚC SZYMONA 19.08.04, 15:54
      Mi takze Szymon bardzo pomogl. Poki co, to jedyny (chyba) facet na tym forum,
      ktory oddziela emocje od sprawy i podaje racjonalne rozwiazania, nawet jesli sa
      one tylko w postaci paragrafow. I to bardzo sobie w nim cenie.
      I jeszcze raz dzieki Ci Szymonie, Ty juz wiesz za co.
    • kamila77 Re: DWULICOWOŚC SZYMONA 19.08.04, 16:09
      A, przepraszam, ta dwulicowosc to gdzie sie objawila? Bo wg mnie w TYM cytacie
      jej nie ma.
    • michiko Re: DWULICOWOŚC SZYMONA 19.08.04, 16:26
      i teraz biedne samodzielne bedą udawały ze nie widza dwulicowości szymona bo on
      im udziela darmowych porad.
      brak godności z waszej strony dziewczyny
      • berkot Re: DWULICOWOŚC SZYMONA 19.08.04, 17:54
        Bardzo lubie takie emocjonalne podejście, i jeszcze ta godnośc w to zamieszana,
        po prostu ....cymes.
      • chalsia Re: DWULICOWOŚC SZYMONA 19.08.04, 23:04
        Wiesz, ja nie widzę tu dwulicowości. Ani nielojalności. Nie ślubował wierności
        nam z tego forum. Po prostu wypowiada się na różnych forach.
        A o interesowność akurat posądzać mnie nie możesz bo w sprawie jakiś tam moich
        problemów Szymon się w ogóle nie wypowiadał i jestem na takim etapie, że jego
        porady już mnie od dawna nie dotyczą.
        Po za tym nie muszę korzystać z darmowych porad bo stać mnie na adwokata.

Pozdrawiam,
        Chaslia
    • szymon00 Re: DWULICOWOŚC SZYMONA 19.08.04, 19:33
      oooo, pościk o mnie, a jaki tytuł smile)))

Czymżem sobie tak zasłużył?

Elaw2, kiedy Cię uraziłem, bo nie mogę sobie przypomnieć?
      Black30, mam nadzieję, że sprawy jakoś się poukładały w końcu. Trzymam kciuki
      za Ciebie !!!!

Dzięki za dobre słowo o mnie gdyż, myślałem, że same negatywy się posypią.
      Jeszcze raz dzięki.

pozdrawiam

PS. Michiko, w gruncie rzeczy jestem fajnym facetem, jakbyś mnie poznała
      osobiście zapewne polubiłabyś mnie a może i wzbudziłbym w Tobie nawet mały
      dreszczyk emocji smile))
      • amfenix Re: DWULICOWOŚC SZYMONA 19.08.04, 20:00
        O, i z suchego rzeczowego Szymona wychynąl ciepły człowiek, nawet oznak
        flirciarza mogłabym się tu doszukac.Nareszcie.I wcale to nie jest
        złośliwość.Ale i tak interpretujcie do woli.
        • pelaga Re: DWULICOWOŚC SZYMONA 21.08.04, 00:32
          amfenix napisała:

> O, i z suchego rzeczowego Szymona wychynąl ciepły człowiek, nawet oznak
          > flirciarza mogłabym się tu doszukac.Nareszcie.I wcale to nie jest
          > złośliwość.

Dokladnie to samo pomyslalam smile Szczegolnie z tym flirciarstwem smile)))))
          Ja tez uwazam, ze Szymon jest najbardziej w porzadku z ojcow wypowiadajacych
          sie na tym forum. Zadalam kiedys pytanie, uzyskalam odpowiedz. Bez zloslwosci,
          bez emocji, czysta wiedza podana na tacy.
          Dziewczyny, czy niektore z Was nie przesadzaja z tym uprzedzeniem do facetow???
          Przeciez nie wszyscy sa zli!!!
          Napisze wiecej, jestem swiecie przekonana, ze jesli taki facet zaczepilby Was
          na randkach to bylybyscie zadowolone, ze taki madry, oblatany w prawie, NIE
          PRZEKLINA (przynajmniej na tym forum), nie zieje nienawiscia do ex, a po jakims
          czasie gdybyscie staly sie next, to same wieszalybyscie psy, jaka to suke za
          exzone trafil wink)))))))))))))))

Pisze to z przymruzeniem oka oczywiscie wink)))))

Pozdrawiam zdroworozsadkowych
      • michiko Re: szymon !! 19.08.04, 20:13
        emocji mi w życiu nie brakuje i- w życiu zawodowym i prywatnym jako ze jestem
        niespokojnym duchem. Nie przeczę byc moze jesteś fajnym facetem. jak znajdziesz
        czas na kawe daj znac jak sie spotkamy to przekonam sie czy jestes wart tego
        dreszczyku. Może porzuce mojego faceta .. dla ciebie. Bo gwiazdy zapowiadaja
        nie jeden związek małżenski, ciekawe co dalej jest...??

Każda potwora znajdzie swego amatora wink))
        • szymon00 Re: szymon !! 20.08.04, 23:33
          chcę jeszcze raz podziękować osobom u których mam poparcie smile))

Michiko, no cóż, jestem ostatnio człowiekiem dość zabieganym, ale na kawę z
          Tobą znajdę czas, warunek jeden nie możesz być mężatką - taką mam zasadę.
          Następna kwestia to zapewne odległość między nami, gdyż ja jestem z Trójmiasta.
          A facetów z Trójmiasta to nie trzeba reklamować, gdyż nie jest to potrzebne,
          tylko stwierdzę fakty: inteligetni, opiekuńczy, czuli, a w życiu nocnym to
          nawet i z odrobiną, niewinnej fantazji smile))

No to chyba tyle, pozdrawiam
          • berkot Re: szymon !! 21.08.04, 01:42
            szymon00 napisał:

> Następna kwestia to zapewne odległość między nami, gdyż ja jestem z
            Trójmiasta.
            >
            > A facetów z Trójmiasta to nie trzeba reklamować, gdyż nie jest to potrzebne,
            > tylko stwierdzę fakty: inteligetni, opiekuńczy, czuli, a w życiu nocnym to
            > nawet i z odrobiną, niewinnej fantazji smile))
            >
            No, Szymon, jako Twoja krajanka nie potwierdze tego co piszesz o mężczyznach z
            3miasta, no ale ja po prostu miałam pecha, bywa.....smile))
            pzdr.
            berkot
          • eq Re: szymon !! 21.08.04, 07:46
            hej, od dłuższego czasu przygladam się dysksuji na tym forum.
            To mój pierwszy post wogóle. Czytam tez forum w strone ojca i inne prawnicze
            fora, bo to mój mały konikl i związane jest także z moja pracą.

Zastanawiam mnie jedno.I tu kieruje swe swoła do szymona. Jesli nie chcesz nie
            odpowiadaj.

Dlaczego tak wspaniałego, czułego i inteligentneg ( Twoim zdaniem ) faceta ex
            odseparowała od dziecka?

Co takiego się stało, sceptycznie podchodzę do "ochów i achów" przez internet,
            stąd moja pytanie. Nie masz sobie nic do zarzucenia? A może to po prostu (
            wybacz) nie Twoje dziecko?

Ojciec musi być ostatnim gnojkiem ,żeby matka tak odsunęła go od ojca. Moim
            zdaniem i pewnie jeszcze kilku matek.

Przepraszam, jeśli zadaję niewygodne dla Ciebie pytanie, ale wszedzie piszesz o
            manipulatorstwie, dobru dziecka. A może opiszesz Nam swoją historię?
            Oczywiście, jak zawsze - poznamy tylko jedną wersję.

pozdrawiam
            • eq Re: szymon !! 21.08.04, 08:01
              małe sprostowanie co do mojej wypowiedzi. Bardzo dziwi mnie postawa Twojej ex,
              moje zdziwienie bierze się stąd iż jestem wieloletnim pracownikiem wydziału
              rodzinnego jednego z sądów okręgowych. Tak, tak, jestem z tych....smile
              Musi mieć poważne powody.
              Chciałabym poznać( w miarę możliwości ) przyczynę jej tak kategorycznej odmowy.

Podkreślam, poznamy jedną z wersji.
              • eq Re: szymon !! 21.08.04, 08:21
                no i przede wszystkim " oczywiste" pretensje kieruj do ustawodawcy i
                konkretnych "matek-suk", jak to macie w zwyczaju, te które utrudniają kontakt
                nazywać.

pozdrawiam
                • szymon00 Re: szymon !! 21.08.04, 22:15
                  EQ, czeka na Ciebie mail na skrzynce gazetowej ode mnie

Pelaga, mała poprawka następna nie będzie "next" tylko jak już "first" smile))
                  Jestem kawalerem.

pozdrawiam

• eq Re: szymon !! 22.08.04, 10:35
                    witam, odebrałam, postaram się dziś wieczorem odpisać. Mam gości i trochę mało
                    czasu.
                    Pozdrawiam serdeczniesmile
                  • pelaga Re: szymon !! 22.08.04, 22:20
                    szymon00 napisał:

> Pelaga, mała poprawka następna nie będzie "next" tylko jak już "first" smile))
                    > Jestem kawalerem.

Jesli masz dzieciatko, to w zwyczajach tego forum bedzie jednak next smile))
                    Ale co za roznica smile Po takiej autoreklamie Twoja skrzynka chyba peka w
                    szwach smile))))))))))))))))))))))))))

Pozdrawiam serdecznie
            • krzysztof2004 Jak dyskutować na forum W stronę ojca? 21.08.04, 11:19
              eq napisała:

> Ojciec musi być ostatnim gnojkiem ,żeby matka tak odsunęła go od ojca.
              > Moim zdaniem i pewnie jeszcze kilku matek.

Czy jest to odosobniony punkt widzenia pracowników tutejszego sądownictwa?

Czy sędzia sądu rodzinnego może bezkarnie kraść i uczyć swoj dziecko jak się to
              robi?
              users.nethit.pl/forum/read/tata/1852594/
              Czy mężczyźni nie są dyskryminowani w polskich sądach rodzinnych?

Czy poniższe historie są odosobnione, wyssane z palca i całkowicie jednostronne?
              www.tata.pl/historie.htm
              Zapraszamy do dyskusji!
              users.nethit.pl/forum/forum/tata/
              Na Forum w stronę ojca można wyrażać swoje poglądy oraz dzielić się
              doświadczeniami na tematy związane z szeroko pojętym ojcostwem. Na Forum nie
              oceniamy dyskutantów lecz poglądy, ktre prezentują.

Nasze Forum jest moderowane i posiada regulamin, który obowiązuje wszystkich
              uczestników dyskusji. Autorzy projektu nie ponoszą odpowiedzialności za treści
              wypowiedzi publikowanych na stronach Forum.

Regulamin Forum "W stronę ojca"

1. Regulamin obowiązuje wszystkich użytkowników Forum Dyskusyjnego "W stronę
              ojca".
              2. Na Forum Dyskusyjnym "W stronę ojca" należy przestrzegać wszelkich reguł
              netykiety.
              3. Notki godzące w dobre imię innych użytkowników Forum mogą zostać usunięte
              bez ostrzeżenia i wyjaśnienia.
              4. Użytkownicy, którzy nie stosują się do zasad i nie zachowują się uprzejmie
              wobec innych, winni liczyć się z możliwością utraty zdolności do wypowiadania
              się.
              5. Wszystkie treści niesmaczne i obelżywe będą usuwane z Forum. To samo tyczy
              się notek i tematów niezwiązanych z tematyką Forum.
              6. Regulamin podlega interpretacji twórców projektu "W stronę ojca".

Wszelkie uwagi do naszego Forum należy kierować pod adres, e-mail:
              wstroneojca@wstroneojca.ngo.pl

Z zasadami netykiety można zapoznać się m. innymi pod poniższym adresem.
              www.wstroneojca.ngo.pl/netykieta.htm

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji!
              users.nethit.pl/forum/forum/tata/
    • elaw2 Re: DWULICOWOŚC SZYMONA 20.08.04, 09:22
      Szymon jest facet w porządku. Wszystko. I moja godność nie ma tu nic do rzeczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka