baby111 06.09.04, 14:47 za wczesnie wysłałam........przepraszam co ustali sąd w sprawie widzeń bylego z Synkiem ( 10 miesięcy). chcę wnieść sprawe o wizyty i nie wiem ilu mam sie spodziewac. jeśli ktos wiem, prosze o pomoc iwna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mars10 Re: co ustali sąd??????????? 07.09.04, 23:50 Przecież to zależy tylko od Was ! Pamiętajcie , że to wszystko dla Waszego dziecka . Wam się nie udało , ale dla niego to Wy jesteście tymi , których kocha i nic tego nie zmieni . Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysica_krakow Re: co ustali sąd??????????? 08.09.04, 08:14 baby111 napisała: chcę wnieść sprawe o wizyty i nie wiem ilu mam sie spodziewac. Przepraszam, że nie pomagam a komentuję ale dlaczego ty wniosłaś sprawę o wizyty?? Nie możesz nikogo zmusić do wizyt, nawet sąd go nie zmusi, może mu najwyżej ustalić kiedy ma przychodzić. Jeśli nie będzie chciał to i tak nie przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
baby111 Re: co ustali sąd??????????? 10.09.04, 10:33 tygrysica_krakow napisała: > dlaczego ty wniosłaś sprawę o > wizyty?? wnosze sprawę na prośbe byłego, który odwiedza Małego teraz dwa razy w tygodniu i bierze GO do siebie na 3 godziny,ale sobie zazyczył,ze chce miec to prawnie i oficjalnie załatwione.pewnie ma to związekz tym,ze jest z kims zwiazany. Nie możesz nikogo zmusić do wizyt, nawet sąd go nie zmusi, może mu > najwyżej ustalić kiedy ma przychodzić. i własnie o to ustalenie chodzi ale mój Były zmioenia zdanie co dzień i teraz nie wiem, czy dalej mu na tym zalzy, bo robi wrażenie człwoeika któremu na niczym tak na prawdę nie zal4zy. iwona. Odpowiedz Link Zgłoś
chalsia Re: co ustali sąd??????????? 11.09.04, 00:55 To w końcu chcesz, czy nie chcesz i na czym Ci zalezy?? To ja już nie rozumiem !!! On chce, a Ty wnosisz??? Na jego prośbę ??? Jeśli jemu zalezy, to niech wnosi sam. A jeśli Tobie doskwiera jego zmienność co do terminów kontaktów i chciałabyś miec to uregulowane - to sama wnoś. Pozdrawiam, Chalsia Odpowiedz Link Zgłoś