dyrgosia 22.12.05, 17:56 Życzę wszystkim spokoju, pogody ducha, ciepła i radości z życia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szymon00 Re: Wesołych Świat 22.12.05, 21:34 przyłączam sie do życzeń, jak również życzę więcej uśmiechu i powodów do tego uśmiechu w Nowym Roku, jak również życzę aby było jak najmniej smutnych wątków na tym forum pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elaw2 Re: Wesołych Świat 23.12.05, 08:44 Tak bym chciała aby wszyskie mamusie i tatusiowe z tego forum przeżyli nadchodzące Święta w zdrowiu, spokoju i radości. I żeby nadchodzący Nowy Rok przyniósł rozwiązanie wszystkich naszych problemów. Dla wszystkich zaś Milusińskich radosnych zachwytów nad podarkami od Mikołaja bądź Gwiazdorka. Odpowiedz Link Zgłoś
edzieckokarenina Re: Wesołych Świat 23.12.05, 10:35 wszystkim mamusiom i dobrym tatusiom życzę wesołych,pogodnych, spokojnych i radosnych świąt.Odpoczywajcie i zbierajcie siły na nowy rok buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-szadko Re: Wesołych Świat 23.12.05, 11:28 Przyłączam sie do życzeń. Życze wszystkim dobrym rodzicom dużo szczęścia podczach na dchodzących Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
dorisk Re: Wesołych Świat 23.12.05, 14:45 Ja równiez życze duzo spokoju i pogody ducha oraz radości i miłości dla Was i waszych maluszków))) Odpowiedz Link Zgłoś
tataadriana Re: Wesołych Świat 24.12.05, 10:33 ja też, ja też... mamusiom dobrym i złym wspaniałych, bajecznych, radosnych świąt, pełnego wora prezentów i mamony pod choinką, smaczniutkiego karpika i grzybków, wielu, wielu radości z pociech. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ninaninanina Re: Wesołych Świat 24.12.05, 11:08 Wszystkim Wam Moi Drodzy życzę zdrowych, pogodnych, rodzinnych i wesołych Świąt oraz żadnych trosk i pogody ducha ! Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku Odpowiedz Link Zgłoś
martalik Re: Wesołych Świat 24.12.05, 12:53 Wszystkim Samodzielnym Mamom, tym znanym z forum jak i nie znanym życzę pogody ducha, spokoju, radości i spełnienia marzeń. Martalik Odpowiedz Link Zgłoś
martalik Re: Wesołych Świat 24.12.05, 12:56 Ale gapa ze mnie.Uzupełniam moje życzenia: Wszystkiego najlepszego dla tatusiów oraz dobrych "duszków" tego Forum a szczególnie dla Szymona i Obserwatora.Martalik Odpowiedz Link Zgłoś
madziaa26 Re: Wesołych Świat 24.12.05, 14:17 Wesołych,spokojnych,bialutkich świąt i wszystkiego co najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś