martina.15 02.12.06, 20:24 takich ktorych dzieci widuja sie przynajmniej od czasu do czasu z biologicznym tatusiem-jak zwracaja sie do nexta? jakie sa stosunki miedzy nimi? aaa no i czy nextowie mysleli moze o adopcji waszych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drmonka Re: do samodzielnych z nextami 03.12.06, 07:08 Ja i moja 6-letnia Ala mieszkamy z nextem już od roku.Ala widuje się z tatą co 2 tygodnie na weekend.Moj next zaprowadza ją do przedszkola, co oczywiście zostało już skomentowane przez panią przedszkolankę do tatusia Ali (nie wiem po co ale cóż).Ala zwraca się do nexta poprostu Piotrek.Ostatnio stwierdziała że Piotrek w tygodniu tak jakby zastępuje jej tatę, co mnie bardzo ubawiło.Generalnie wszystko jest ok.Ala w pełni ufa Piotrkowi to chyba najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: do samodzielnych z nextami 04.12.06, 08:12 Mały co prawda nie zna "ojca" mieszka z nami mój partner Mały tłumaczy, że to jest jego tata ale zwraca się do niego normalnie po imieniu po ślubie M. chce w pełni przysposobić Małego Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: do samodzielnych z nextami 04.12.06, 08:34 no tyle ze moja nawet roczku nie ma... ech, pokrecone toto... Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: do samodzielnych z nextami 04.12.06, 09:00 umnie Wercia mówi do nexa per ty czyl zwraca sie do niego po imieniu.stosunki sa lepsze niz z tetusiem bioogicznym a o adopcji? nie rozmawialiśmy jeszcze tylko ze ona traktujae J jak tatusia. bo jej ma ją gdzieć\ś Odpowiedz Link Zgłoś