Dodaj do ulubionych

majowy weekend

IP: *.* 23.03.03, 20:32
Wpadł mi do głowy pomysł, by zorganizować małą "wyprawę rowerowo-samochodową" w czasie majowego długiego weekendu, o ile pogoda dopisze. Nie mam żadnego sprecyzowanego kierunku ani planu, ale poszukuję chętnych mam z pociechami w wieku 6-10 lat (około)z woj. podlaskiego, które chciałyby dołączyć do mnie i mojej kuzynki (też z pociechą). W grę mogłoby wchodzić wspólne wynajęcie np. domku nad jez. lub rzeką. Każdy pomysł MILE WIDZIANY :-)pozdrawiam serdecznie wszystkich
Obserwuj wątek
    • Gość: asia_z Re: majowy weekend IP: *.* 25.03.03, 22:12
      super pomysl!zbieram zapisy chetnych z okolic warszawy, strasznie potrzebuje takiego oddechu! ze wzgledu na "fasolke" w brzuchu nie nadaje sie na wypad rowerowy, ale marze o kilku dniach z ludzmi, ktorzy nie beda dziwnie na mnie patrzyli, ze wyjechalam bez faceta :))czy macie jakies pomysly na miejsce?pozdrawiam serdecznie,asia_z (mama julasa 3,5 i "fasolki" 15 tyg.)
      • Gość: evista Re: majowy weekend IP: *.* 27.03.03, 13:33
        dzieki Asia_Z za pozdrow zasadzie pomysłów co do kierunku nie mamy, choć ja np. myślałam o okolicach jeziora Rajgrodzkiego. Prawdę mówiąc trzeba by się rozejrzeć po necie i może jakieś gospodarstwo agroturystyczne? albo domki w ośrodku wczasowym? Sama nie wiem. pomyślę i zadziałam może w sob i niedz, jak zmyję te zimowe brudy z okien, hi hi hi :-)Udanego weekendu i łapcie słoneczko!!!
        • Gość: Anula Re: majowy weekend IP: *.* 27.03.03, 20:59
          Cześć dziewczynyNie jestem "samodzielną mamą", ale czasami zaglądam na ten wątek. Jeśli chcecie gdzieś pojechać na majowy weekend i nie ma to być byle gdzie, to radzę szybko się rozglądać i rezerwować, bo wiem, że wiele miejsc jest już zajętych. Poszukajcie czegoś na www.e-maury.com.pl, www.wm.pl, www.namzurach.pl lub www.wakacje.agro.pl.Powodzenia i miłego odpoczynku.Ania
          • Gość: evista Re: majowy weekend IP: *.* 27.03.03, 21:52
            Anula, dzięki za podpowiedź pozdrawiam :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka