Dodaj do ulubionych

wedlug nataszy

12.01.07, 13:26
natasza stwierdzilas ze wywalaczylam marne 300zl... masz sluszna racje marne,
ale te marne pieniadze pozwalaja na zycie dla wiekszac mam jak dla mnie to
tez.300zl to faktycznie nie wiele ale dlaczego kiedy sie zglasza taka kwote w
sadzie to skad ta irytacja pozwanych i wrzask ze to za duzo?
Obserwuj wątek
    • aisza33 Re: wedlug nataszy 12.01.07, 13:28
      3000 tys za duzo, 2 tys za duzo 1tys za duzo, a kurcze300zl marne!! to w koncu ile?
    • aisza33 Re: wedlug nataszy 12.01.07, 14:05
      I tak naprwde Nataszo ja stwierdze jeszcze raz ze zadna z neks nie poslubila
      kawalera poslubila jego z rodzina a dzieci to rodzina i zadnego wplywu nie
      bedzie na to czy neksi sie to podoba czy nie ze eksia jak to nazywaja neksie
      ,,wyciaganie reki,,
      • latortura Re: wedlug nataszy 13.01.07, 11:36
        dzieci M nigdy nie będą moją rodziną, beda rodziną M,

powtarzasz w kołko to samo,

że nexia poslubiła faceta z przeszłoscia, ze ma czego chciała, ze widziały gały
        co brały, ble, ble,ble,

kobieto !!! opanuj sie, bierzemy facetów + ich dzieci, które akceptujemy ale
        nie bierzemy ich w spadku bo one mają do cholery obojga rodziców, rozumiesz?
        a nie rodziców + służkę,

oczywiscie ze 300 to mało,
        tym bardziej, ze z madziulcem potrzebujecie kremów za 3 tys.
        ciezko Wam musi byc nie mogąc sobie tych kremów kupic prawda?
        ja widzisz, nigdy nie miałam az takich potrzeb...
        • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 20:52
          latortura? czegos sie tak czepnela tego kremu?????Ja i bez kremu za 3tys.
          wygladam tak jak wygladam!! A z moja uroda to tego twoje do lozka sciagnela!!
          myslisz ze ja na krem potrzebuje sponsora??? mi wystarczy zel do twarzy na kremy
          przeciw zmarszczkowe mam czas!! Natura obdarzyla mnie uroda chojnie!!
          • dominika303 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 20:56
            Za to,
            ta sama natura
            ci rozumku pożałowała,
            oj pożałowała Buhahahahahaha
          • latortura Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:32
            aisza33 napisała:

> latortura? czegos sie tak czepnela tego kremu?????Ja i bez kremu za 3tys.
            > wygladam tak jak wygladam!! A z moja uroda to tego twoje do lozka sciagnela!!
            > myslisz ze ja na krem potrzebuje sponsora??? mi wystarczy zel do twarzy na
            krem
            > y
            > przeciw zmarszczkowe mam czas!! Natura obdarzyla mnie uroda chojnie!!

no widzisz... i nawet urodą nie mozesz faceta przy sobie zatrzymac,

no bo rozumem ...hm... sama przyznasz ... marne szanse..........
        • madziulec Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:17
          A ja mam do Ciebie Pysiatko, tylko jedna prosbe - zanim zaczniesz pisac deleko, az nawet za daleko idace wnioski - naucz si eczytac i to czytac ze zrozumieniem.
          Jesli nei wychodzi - czytaj na glos, pomaga, tak jak dzieci z podstawowki.
          Potem jeszcez raz i jeszcez raz.
          NIGDZIE nie napisalam, ze interesuje mnie krem za 3000 PLN, jedynie napisalam, ze krem taki istnieje, a dodatkowo co napisalam to to, ze sugeruje bys kupila go kolezance.

Teraz lec do tamtego watku i czytaj, czytaj az dotrze do Ciebie sens tego co napisalam. Jak nie umeisz - popros starszych, moze Ci wytluamcza. Aha, na Twoje usprawiedliwienie mam to, ze podobno babom w ciazy dzieci odbieraja czesc rozumu. Tylko wiesz - ja zawsze uwazalam, ze my jako kobiety powinnysmy jednak pokazywac, ze bez wzgledu na sytuacje jestesmy jednakowo madre, rozwazne i jedna rozsadnie myslace.
          • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:22
            uczepily sie kremu bo wkoncu ktos nadal im temat do poisania sobie ot taska
            radosc z korzystania komputera ha ha ha ha a a aha no nie macoszki?
            • dominika303 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:24
              aisza ty jednak jesteś .................... sad(
              a miałam nadzieję, ze to tylko wynik podłego exa sad(
              • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:27
                dominisia ja dopiero zycia uzywam kiedy pognnalam eksia !!!!wez juz idzi do
                sklepu i kup sobie ten krem moze ci ulzy ze ty go bedziesz uzywala a nie
                samotna.. ulzyj sobie
                • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:29
                  idz na forum macoch i tam sobie rad udzielajcie jak jeszcze dokopac samotnym
                  • dominika303 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:31
                    A czym ci to niby dokopałam??????????
                    I przestań na zmainę użalać sie nad sobą , ze jesteś samotną matką, to znowu,
                    że w końcu życia zażywasz od kiedy jesteś samotną matką ?
                    Bo to chyba schorzenie, które nalezy leczyć !
                    • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:32
                      a gdzie ja uzalalam sie ze mi zle? moze to na forum macoch wyczytalas i cos cie
                      sie pokrecilo i tu odpisalas?
          • latortura Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:29
            madziulec,

Tobie jak widać rozum po ciąży do tej pory nie wrócił wink

przykro mi...
            • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:31
              latortura apowroci tobie jak juz urodzisz??? albo wiesz co? lec do sklepu teraz
              podobno wyprzedaz krem bedzie mniej kosztowal.. a i dobry jest na rostepy podobno..
              • latortura Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:34
                aisza33 napisała:

> latortura apowroci tobie jak juz urodzisz??? albo wiesz co? lec do sklepu
                teraz
                > podobno wyprzedaz krem bedzie mniej kosztowal.. a i dobry jest na rostepy
                podob
                > no..

rozstępy to Wy macie juz na stałe w mózgu...
                żaden krem nie pomoze,
            • dominika303 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:32
              to ona ma dziecko?????????????
              o boże.............. sad((
              • dominika303 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:32
                aiszo,
                szkoda, że na twoją głupotę nie ma kermu co ?? buhahahahahahaha
              • latortura Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:33
                ma podobno wink

tez współczujesz?

zanim wyjdzie z "traumy" pokrzywdzonej kobiety dziecko zdąży zwariowac wink
                • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:38
                  czy on mnie niechce? ha ha ha ha szkoda mi czasu aby sobie tym glowe zawracac
                  wystarczylo by mi tylko palcem kiwnac hi hi hi hi hi hi nie po to go podrzucilam
                  eksi abym brala go spowrotem!!! ha ha a ha hi hi hi hi a tak chociaz starej eksi
                  dogodzi ha ha ha
                  • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:40
                    czujecie cyba bardzo samotne skoro kopmuter to wasz przyjaciel... poleciala po
                    krem? madzia moze przypomnij sobie gdzies ten krem widzial i podaj adres na
                    forum macoc bo zyc nie dadza ha ha ha ha ha ha ha
                    • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:42
                      latunia a ty czemu ciagle tylko jak nie forum macoch to forum samotnych ponoic
                      samotna nie jestes wiec?? jak widze to ty caly bozy dzien tu siedzisz hi hi hi
                      hi na porod czekasz tu? a nie przy paniczu?
                      • dominika303 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:44
                        nie licz na to, że twoja osoba tak ją zainteresowała buhahahahahaha
                      • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:47
                        a moze eksia sie nim teraz zajmuje? madziulec i ja mamy dzieci i nie dziw sie
                        temu . A wspolczuc to i tobie mozna ze dziecko w drodze.. najpierw twierdza ze
                        im dogryzamy a przed chwila daje do zrozumienia ze jestesmuy glupie Nie jestem
                        ani glupia a ni walnieta a ty tym bardziej nie powinnas tak o mnie twierdzic..
                        ja nie twierdze zes kopnieta ze za jakiegos faceta z odzysku chcesz albo i nie
                        chcesz [[[juz]]] wyjsc za maz.
                        • dominika303 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:50
                          to co ty twierdzisz to ja już przeczytałam Buhahahahahahahaha
                  • dominika303 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:45
                    no co ty a fuj .......... nie brzydzisz sie używanego towaru w łóżku fuj ....
                    obrzydliwa jesteś,
                    masz taka świetną urodę i musisz na exa liczyć , zeby zaznać sexu ????? buhahaha
                    • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:52
                      dlatego na te fuj nie kiwam palcem ha ha ha
              • latortura Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:36
                Dominika,

nie sądzisz ze sobota wieczór a madziulec z aiszą znów przed kompem?

a madziulec tyle miał podobno świetnych pomysłów na spedzanie wolnego czasu,

ja spadam, wolę przytulic sie do M...
                buzka Dominika
                • dominika303 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:43
                  Latorturo > buzia dla ciebie i dzieciaczka smile)
                  tez zmykam, NM czeka smile)
                  • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:51
                    i mila pani sama nie jestem bo faceta mam ale na zamaz pojScie to mi daleko.
                    GLUPIEC PONOWNIE HA HA HA Oj nie teraz...ani mi sie sni
                    • dominika303 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:54
                      chyba bardziej jemu jest dalej do ożenku z tak cudną inteligentna kobitką jak
                      ty Buhahahahahahahahahahahahahahaha
                • madziulec Latortura... jak ja Ci zazdroszcze;-))) 13.01.07, 21:56
                  Sobota wieczor...
                  Taki rodzinny dzien, wiekszosc ludzi spedza go z .. ukochana osoba.
                  Pamioetam ostatnie miesiace mojej ciazy - chadzalismy do kina, do knajpeczek...

Biedn alatortura.. spedza ten wspanialy czas przed komputerem.. Tez bedzi emiala co wspominac. Bo coz jest gorszego od dopieprzania nieznanym osobom????
                  • dominika303 Re: Latortura... jak ja Ci zazdroszcze;-))) 13.01.07, 21:59
                    o ile pojmuję, ty o zdrowie dziecka nie dbałas będac w ciąży ?
                    bo kto przy zdrowych zmysłach po 22 do kina chadza?? buhahahaha

Konczę pisanine z wami smile)
                    buzka i miłego wieczorku smile)
                    • madziulec Re: Latortura... jak ja Ci zazdroszcze;-))) 13.01.07, 22:09
                      Na 20 chadzalam, 20:30...
                      I puknij sie w czolo, na poranki nie chodzilam, niemowlaka nie mialam wink))))

Radze pomyslec zanim cos sie napiszewink
            • madziulec Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:54
              Kilka punktow:
              - po pierwsze jak odpowiadasz na cos postaraj sie odpowiadac w tym samym drzewku a nie gdzie Ci sie zywnie podoba, bo zaraz nawet Ci sie fora pomyla, a nie wpadne w swojej domyslnosci, ze moglas np. na "wednych sukach" mi odpowiedziec
              - po drugie ja sie za super inteligentna w przeciwienstwie nie mam, poza tym to tylko macochy tu wygaduja i kaza nam, tym biednym opuszczonym samotnym matkom czytac ze zrozumieniem - jak widac - niestety te macochy same nie potrafi aczytac, co zreszt awidac po raz kolejny
              - po trzecie jak nie masz nic dopowiedzenia to nei odpowiadaj na sile bo nie ma to wiekszego sensu, a szkoda Twoich nerwow, juz Ci to napisalam, wiec poswiec si erobieniu na drutach wyprawki albo hafrowaniu na tym co masz inicjalow imienia, bo z nazwiskiem moze byc roznie, a noz widelec nie uzna...

I odczep sie, bo narazie przypominasz mi bardzo uciazliwy rze, ktory uczepil sie psiego ogona, a z takimi postepuje sie bradzo czasem drastycznie - nozyczki w reke i po rzepie.
    • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:56
      zyj na kocia lape to lepsze nisz byc neksia ha ha ha mi tak jest dobrze bez
      zobowiazan Mowie ci lepsze to niz wiezi z pasierbami i wyciagnieta reka eksi. a
      kto wie czy za cizko zarobione pieniadze eksio nie doklada sie faktycznie g do
      tego kremu.. Jak myslisz?
      • dominika303 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 21:58
        ja na jego miejscu , jeszcze poszłabym dorobić żeby ci przypadkiem nie zabrakło
        tego kremu , abyś szybciej następce znalaza buahahahahahahahahaha
      • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 22:04
        przeciez wiekszos postow to caly dzien pisane a prawdopodobnie ukochany ze
        smyczy nie puszcza ... Kazda samotna potrafio z blotem zmieszac ta jest taka a
        ta jest taka nawet wiedza jaiego kremu uzywaja Gdzies dzwon zabil tylko nie
        wiedza gdzie.. same czytac nie potrafia ale chyba pisanie tu to dla nich sztuka
        opanowania czytania.Jedna z nich to grafolog bo po stylu pisania samotnej
        macocha na styl swoich umiejetnosci czytania potrafi stwierdzic kto ja jestem.A
        ze to ich umiejetnosc czytania ma na to wplyw to jednym okiem czytama drugie
        przymrurzam
        • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 22:07
          madziulec mialas nienie??? a ha ha ha mialas mialas wiec do kina sobie chadzalas
          ha ha a ty dminisia nie bylas nigdy w kinie z mezem?? i atk caly dzien przy
          garach jak gosposia?
          • dominika303 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 22:10
            taaaaaaaaaaa, miała nianię, i dziecko z brzucha wyjmowała, żeby będąc w ciązy
            skoczyć na seans Buhahahahahahahahahahahahahaha
          • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 22:10
            komputerek kupil i cie tak trzynma w domku co nie? biedna dominisia taka
            uwieziona... szkoda mi ciebie.. A tak bardzo by ci sie przydal jakis krem.
            UCZEPILAS SIE TEGO KREMU TAK JAKBYS ZNIESC NIE MOGLA ZE MADZIA WIDZIALA GDZIES W
            SKLEPIE
            • dominika303 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 22:11
              nie wiem czym biedna, wszak 3 paczek na krem mi nie rzucają z nieba Buhahahahaha
              • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 22:13
                Mi tez nie!! i takiego kremu nie widzialam . A jesli nawet to myslisz ze nie
                moglabym go sobie uzywac? wz sie dominika odczep przeczytalac zle i mi krem
                jakis przybijasz!! widzials abym go miala czy co?
            • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 22:11
              DOMINIKA CZYZBY CIE UKOCHANY PRZYTULIC NIE CHCIAL? A MOZE ZOSTAWIL CIE W DOMU
              SAMA I EKSIE OBRABIA?
              • dominika303 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 22:13
                pudło Buahhahahaha
                właśnie szykuje piankę w wannie ?
                a co szkoda ci ??????????
                też byś tak chciała co??

to moze użyjesz tego kremu i ktoś ci tez wannę przygotuje Buhahaha
                • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 22:14
                  ja mam ha ha ha pianke??? ha ha a ubita czy gotowa ha ha ha
                  • dominika303 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 22:16
                    nie bądz az tak nachalna > to może ci powiem Buhahahahaha
                    • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 22:19
                      a skad wiesz moze mam pianke za 2 tys??????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz
                      mozesz na forum macoch sie pochalic ze samotna taka biedna a pianke za tyle
                      pienidzy uzywa
                  • aisza33 Re: wedlug nataszy 13.01.07, 22:17
                    ales sobie slodzisz dominisiu oj slodzisz.. ha ha ha a kto wie czy ty
                    przypadkiem z filmu z serii romanse nie ogladala i teraz wyobraznia w ruch
                    puszczona ha ha ha ha
    • madziulec Pasjonuje mnie tylko... 13.01.07, 22:18
      Dlaczego niektore macochy majac bardzo podobna sytuacje jak wiele z nas mialo uwazaja, ze my to zlapalysmy facetow na brzuch,a le one to nie, one to maja najwieksza milosc zycia, ich to nosza na rekach itp.
      Dla mnei np. to ponizajace, ze np. taka Latortura smie mowiac, ze naprawde zaplanowane przez mojego eksa i mnie dziecko po 4 latach zwiazku poajwia sie - po tym jak oboje tego chcemy. Jednak ona ma czelnosc twierdzic, ze ja zyjac z facetem bez slubu lapie go na brzuch.
      Ona majac sytuacje podoba - rowniez zyje bez slubu, z tego cow iem dziekco pojawia sie nieco szybciej - jednak nie, on ja nosi na rekach, i ona absolutnie nie lapala facet ana brzuch.

Jest to obrzudliwe jak mozna przedstawic taka sama sytuacje w innym swietle - bo tego sie nei da przedstawic w innym swietle.
      Tak samo wiele z nas czekalo na to, ze facet, ktory obiecal slub (tak moja droga Latorturo - pierscionek jest, a nawet moj eks oswiadczal sie moim rodziocm o mnie) slowa dotrzyma. U mnie problem polegal na sprawei finansowej - stad slubu nie moglismy wziac poniewaz kupilismy mieszkanie.
      Tez bylam rozpieszczana, tez bylam "oczkiem w glowie" i tez bylam noszona na rekach, w sensie doslownym i przenosni.
      W ciazy dbano o mnie, jakbym conajmniej miala urodzic nastepce tronu.

Podejrzewam, ze wiele z nas to przeszlo.
      Mialam super opieke medyczna, mialam porod rodzinny, super opieke po porodzie...

Wiec moze sie zastanow droga Latorturo ze zycie jest jak fortuna - kolem sie toczy, raz jest sie na wozi eraz pod wozem.
      Gdy ja siedzialam na macierzynskim w domu i wychowywalam "dziedzica" kolezanka z pracy prosila o czeste podwozenie i pozyczanie sluzbowego samochodu...

I tak.. gdzies raptem eks zaczal wychodzic, spozniac sie i raptem.. wyszedl.
      Tyle w temacie.

Nikomu nie odbija na punkcie jakis durnych kremow za 3000 PLN, nikomu nie odboja na punkcie ciuchow od versace czy dolce gabany czy jakichs innych, nie chodzimy do jagny chupalo by podciac koncowki wlosow za marne 300 PLN. Jestesmy normalnymi osobami.

Moze czas by ktos to napisal
      • aisza33 Re: Pasjonuje mnie tylko... 13.01.07, 22:20
        madzilulec jej sie trafilo przed slubem!! chyba wpadka ha ha ha
        • aisza33 Re: Pasjonuje mnie tylko... 13.01.07, 22:22
          moj byly ma ze mna blizniaki a z ta stara eksia juz nic nie moze miec ha ha ha
          ha ale ogier!!! i ja mialabym z czyms takim ponownie przescieradla sobie
          paskudzic [[[[[[[[[[ satynowe]]]]]]]] ha ha ha
      • aisza33 Re: Pasjonuje mnie tylko... 13.01.07, 22:26
        madziule neksie mysla ze jakposlubily naszych bylych to do nieba trafily. A le
        zadna chyba tak do konca nie poznala prawdy dlaczego rozwod nastapil.Napewno
        wysluchaly opowiesc meza i na tym koniec.Czy one mysla ze jak mowil kocham to
        zartowal? kto wie czy i jej mowiac kocham nie zartuje.. Przeciez zanim doszlo do
        rozwodu to sie udoskonalilo jego klamstwo a na przyszlosc jak znalazl
        • aisza33 Re: Pasjonuje mnie tylko... 13.01.07, 22:31
          a wziely pod uwage to ze czasem wracaja do swoich bylych zon? ja nie twierdze
          ze moj mialby wrocic do mnie bo nigdy bym dwa razy do uzytej wody do kapieli nie
          weszla..Wypowie sie kilka dobrych macoch i sprawa wyjasniona ze wszystkie dobre
          a samotne do jednego wora wrzucic..
          • aisza33 Re: Pasjonuje mnie tylko... 13.01.07, 22:33
            a teraz madzia patrz ja wszystkie neksie wieczorkiem do komputera zasiadaja.
            Ciekawe dlaczego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka