roma52 15.09.03, 21:06 Witajcie, może ktos z was wie i mógłby mi powiedzieć czy gdziekolwiek w Warszawie mozna skorzystać z terapii małżeńskiej ale na kasę chorych. Nie stac mnie na placenie 400zl miesiecznie za prywatną terapie. Bedę wdzięczna za odpowiedź )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiap74 Re: terapia małżeńska 16.09.03, 08:52 Jest na ul.Powstańców Śląskich taki ośrodek, tylko tam są długie terminy. Niestety nie pamiętam jak się nazywa ten ośrodek ani jaki jest dokładny adres. On się mieści w przychodni zdrowia i to jest gdzieś niedaleko Hali Człuchowskiej, po tej samej stronie co hala. Ale jak zadzwonisz d swojego urzędu gminy, to powinni Cię gdzieś kierowac. Ja tak szukałam, ale w końcu mój mąż nie chciał chodzić na terapię. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap74 Re: terapia małżeńska 16.09.03, 09:03 Przypomniało mi się. To jest Ośrodek Systemowej Terapii Rodzinnej. Odpowiedz Link Zgłoś
macte Re: terapia małżeńska 17.09.03, 21:05 napisz maila do wysokich obcasow. Swojego czasu pisali tam o bezplatnych konsultacjach dla rodzin na pewno maja namiary. pozdrawiam powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś