ann-6 02.01.10, 11:13 jakie lubicie czytac gazety o dzieciach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: Gazety 02.01.10, 11:24 ann-6 napisała: > jakie lubicie czytac gazety o dzieciach? nie lubimy Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Gazety 02.01.10, 11:39 Tu muszę Lipcowej przyznać rację - tematu "dzieciowego" mam wystarczająco dużo w prawie każdym aspekcie swojego życia, więc w gazecie wolę poczytać o czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: Gazety 02.01.10, 11:51 Żadnych. To nie są gazety tylko pisemka reklamowe okraszone artykułami mającymi utwierdzać matkę w konieczności używania reklamowanego na sąsiedniej stronie gadżetu. Albo inaczej - powierzchnia reklamowa w formie gazety, a miejsca, których nie udało się sprzedać reklamodawcom zapełniane są uroczymi zdjęciami dzieci i nierzetelnymi, często wprowadzającymi w błąd artykułami. Odpowiedz Link Zgłoś
marsellle1 Re: Gazety 02.01.10, 12:07 Nie lubię czytać takich pisemek typu mama ect. Myślę, że ciekawym egzemplarzem może być magazyn GAGA - Zuzy Ziomeckiej. Jest to kwartalnik, gdzie można znaleźć mnóstwo ciekawych inf., feiletonów zupełnie innych, niż takie sztampowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pacia.2 Re: Gazety 02.01.10, 14:49 A ja tam lubię. Raz na miesiąc kupuję "Rodzice" i bardzo podoba mi się ta gazeta. Oczywiście jak do wszystkiego trzeba do informacji tam zawarty podchodzić z rozsądkiem, ale uważam, że jest tam dużo fajnych artykułów. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Gazety 02.01.10, 15:15 Kiedy moje dzieci były małe, albo byłam w ciąży, najchętniej czytałam "Dziecko" - dlatego w ogóle trafiłam na to forum. Nie podobało mi się "Mamo to ja", bo w kółko wstawiali te same artykuły i zdjęcia (dwa razy do roku to samo, to spora przesada, rozumiem raz na kilka lat, bo się czytelnicy zmieniają), czasem lubiłam czytać "Twoje dziecko". Ale prenumerowałam i cztałam na bieżąco "Dziecko". Kiedyś było w nim dużo mniej reklam, za to odpowiadał mi klimat czasopisma. W dobie łatwo dostępnego Internetu wystarczyłby mi on. Odpowiedz Link Zgłoś