madeyowa Re: wkładki laktacyjne - jakie polecacie? 04.02.04, 15:50 Od samego początku używam wkładek Bella Mamma. są bardzo dobre i kosztują niecałe 10 zł(za 30 sztuk). Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas28 Re: wkładki laktacyjne - jakie polecacie? 04.02.04, 16:14 Witaj Ja również używam Bella i jestem z nich bardzo zadowolona. Za tą cene spodziewałam się czegoś gorszego. Pozdrawiam. Bozena i Kubuś Odpowiedz Link Zgłoś
8listopada Re: wkładki laktacyjne - jakie polecacie? 04.02.04, 17:29 Polecam Johnsona, zdecydowanie odradzam Canpol babies Pozdrawiam Karolina A oto moja Patrysia Odpowiedz Link Zgłoś
mharrison Re: wkładki laktacyjne - jakie polecacie? 04.02.04, 18:03 Polecam Penaten, odradzam Canpol i Bella. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: wkładki laktacyjne - jakie polecacie? GERBER! 04.02.04, 18:39 Na początku używałam bella Mama , ale odstawiłam. Są z ceratą i nie pomagały mi w gojeniu się popękanych brodawek. Poza tym cerata sprawiała ,że ślizgały się i latały mi po całym staniku. Przerzuciłam się na Gerbera i do końca karmienia pozostałam przy nim. Wkładki są cieniutkie , ale chłonne. No i przepuszczają powietrze. Taniej wychodzą w hipermarkecie niż w np. w aptece czy w dziecięcym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
cwikrut Re: wkładki laktacyjne - jakie polecacie? GERBER! 04.02.04, 23:45 Dla mnie najlepsze są NUK, bo mają taką tasiemkę samoprzylepną i się nie przemieszczają, do tego są miłe i bardzo bardzo chłonne... Odpowiedz Link Zgłoś
mamadawidka Re: wkładki laktacyjne - jakie polecacie? 05.02.04, 11:06 penaten i johnson - tak, canpol - nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_anka Re: wkładki laktacyjne - jakie polecacie? 05.02.04, 18:11 Nie polecam Bella Mamma, bo sa sliskie i lataja po calej miseczce, w zwiazaku z czym czesto mialam przemoczona bluzke pomimo wkładki, za to polecam bardzo Mothercare - nie wygladają tak fajnie, ale sa naprawde super, nie ślizgają się i dobrze chłoną ceny podobne, za Mothercare płaciłam 30 zł za 100 szt. mama_anka & 3-mies. Antoś Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa canpol babies 06.02.04, 14:38 polecam te wkładeczki,sa naprawde dobre,a i cenowo nienajgorzej bo opakowanie 40 szt koszuje około 10 zł Pozdrawiam Ala Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: canpol babies 06.02.04, 14:41 moze mnie ktos uswiadomic co złego jest w tych wkładkach?nie widze roznicuy pomiedzy johnsonem a nimi (poza cena oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna92 Re: wkładki laktacyjne - jakie polecacie? 06.02.04, 16:50 najgorsze jakich używałam to były firmy Bella Odpowiedz Link Zgłoś
izaszek Re: wkładki laktacyjne - jakie polecacie? 06.02.04, 22:12 ja juz dlugo nie karmie ale uwazam ze najlepsze sa Gerbera. Sa cieniutkie bardzo chlonne i malo widoczne pod bielizna a przy tym przepuszczaja powietrze co jest istotne przy karmieniu Karolina mama 11-miesiecznego Kacprzyka Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: wkładki laktacyjne - jakie polecacie? 06.02.04, 23:09 fajne są jednorazowe bella, ale ja używam wielorazowych avent. 6 szt kosztuje ok. 45 zł, a starczają na wiele, wiele miesięcy, są higieniczne (można gotować), chłonne, nie przesuwają się (zapobiega temu koronka) i oczywiście wychodzą najtaniej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 wielorazowe 07.02.04, 10:31 Wlasnie o nie mialam zapytac - AVENT? Bo mam juz opakowanie cienkich gerbera, nuka, penathenu (dostalam w spadku) ale sa to jednorazowki. Obejrze chetnie te wielorazowe - czy nie wypadaja, sa chlonne (to dopiero wyjdizew praniu). Nie spotkalam do tej pory stanika do karmienia z jakas kieszonka, zaczepka na wkladki. Czyli na ogol sie je wpycha miedzy biust a stanik i ma nadzijee, ze nie wypadna? A mzoe ktos kupil zwykly rozpinany np z przodu stanik z kieszonka na wkladke np powiekszajaca i tam wsadzal wkladki laktacyjne? Renia Odpowiedz Link Zgłoś
mharrison Re: wielorazowe 07.02.04, 11:25 jesli wkladki nie maja zewnetrznej powloki plastikowej, ktora sie slizga (jak bella) to sie nie przesuna w biustonoszu , a juz na pewno nie wypadna. natomiast w przypadku stanika z kieszonka (gwoli wyjasnienia nie widzialam takiego) pojawia sie problem mokrej od mleka kieszonki, a co za tym idzie codziennego prania takiego biustonosza. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_lwo Re:Gerber są super 09.02.04, 12:28 Na początku używałam Bella bobyły tanie,ale strasznie nasiąkają. Teraz kupuje Gerber po 10 zł w Auchan. Są cieniutkie i nie przesuwają się. Odpowiedz Link Zgłoś
ulkapolla Re: wkładki laktacyjne - jakie polecacie? 09.02.04, 13:58 Jednorazowe Avent z przylepcem. Rewelacja. Uzywalam ich po powrocie do pracy (nie przestalam karmic). Sa drogie ale nie trzeba ich czesto wymieniac. 1-sze miejsce w rankingu miesiecznika "Dziecko". Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 gerber 09.02.04, 14:53 ja zaczelam od belli ale wszedzie sie przesuwaly i nasiakniete przyklejaly sie do piersi. teraz uzywam cienkich gerbera i jestem w 100% zadowolona, tylko porownaj ceny w roznych sklepach i aptekach, bo czasem jest bardzo duzy rozrzut (3-5zl), pozdrawiam aha, a stanik do karmienia to normalny stanik z odpinana klapka, ale trzeba w nim tez uzywac normalnie wkladek laktacyjnych. on ma tylko ulatwic karmienie (tzn nie trzeba go zdejmowac, odsuwac itp tylko odpina sie klapke). ja swoj kupilam w osiedlowej hurtowni z bielizna, takze znane firmy je robia (canpol avent), poszukaj w sklepach dziec lub supermarketach. jak jestes z krakowa to moge ci polecic kilka sklepow, papa Odpowiedz Link Zgłoś