geda77 13.03.10, 21:49 tak z ciekawości Mamuśki.. śpicie w stanikach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajos5 Re: pytanko do karmiących 13.03.10, 21:53 tak i nie wyobrażam sobie bez (mimo że nie musze stostować wkładek) Odpowiedz Link Zgłoś
meg27_3 Re: pytanko do karmiących 13.03.10, 22:05 tak bo inaczej sobie nie wyobrazam bo bym byla cala zalana mlekiem.A marze juz o wyspaaniu sie bez stanika... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek_81 Re: pytanko do karmiących 13.03.10, 22:10 Ja z tego co pamiętam wytrzymałam tylko miesiąc, było lato, gorąco i strasznie mnie gryzły te staniki, miałam dość i przestałam.Kupiłam sobie taką obcisłą bluzeczkę do spania i normalnie zakładałam wkładki laktacyjne.Czasem się przesunęła, ale co tam-jakoś strasznie zalana nie byłam...po 6 miesiącach wkładki w ogóle przestały być potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
bozia_prus Re: pytanko do karmiących 13.03.10, 22:10 Moj ssak wszystko wyssie. Jak zakładam stanik bo musze wyjść to czasami mam lekki zastój od ucisku. Więc śmigam bez i w dzień i w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: pytanko do karmiących 13.03.10, 22:19 tak, spałam, jeszcze wkładki laktacyjne w środku, bo lało się ze mnie jak z kranu Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: pytanko do karmiących 13.03.10, 22:25 Nie. Tylko na samym początku, aby chronić bolące brodawki. Nigdy nie używałam wkładek laktacyjnych, więc to nie był problem. Poza tym spaliśmy razem, mała po pierwszych kilku miesiącach przystawiała się właściwie sama (miałam rozpiętą albo mocno wyciętą koszulę nocną). Konieczność rozpinania stanika i wyjmowania biustu dodatkowo by mnie tylko rozbudzała, a tak karmiłam praktycznie przez sen. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 tak 14.03.10, 17:13 geda77 napisała: > tak z ciekawości Mamuśki.. śpicie w stanikach? Odpowiedz Link Zgłoś
path04 Re: pytanko do karmiących 14.03.10, 20:08 nie. Nigdy się ze mnie nie lało jakoś mocno, a jak już trochę, bo sypiam na brzuchu to sobie w koszulę włożyłam pieluchę. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda0509 Re: pytanko do karmiących 14.03.10, 20:15 tak - w staniku sportowym i obowiązkowo z wkładkami choć marze żeby wreszcie móc wyzwolić biust ! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: pytanko do karmiących 14.03.10, 20:49 Nie, choć planowałam ze będę spać, zeby mi piersi nei obwisły za bardzo Jednak karmienie co 2 godz w nocy i wygodnictwo mnie pokonało, nie umiem spać w staniku i już W dodatku nei muszę stosowac wkładek lakt. Odpowiedz Link Zgłoś
geda77 Re: pytanko do karmiących 14.03.10, 21:58 czyli różnie jak widać, ja też na początku musiałam bo by była kraina mlekiem płynąca-nie raz była; ciągle śpię, choć właśnie zaczynam się zastanawiać czy by z tym nie skończyć, jejku, taki luzik pod bluzką! od 5 miesięcy nie czułam, a karmienia co 2h faktycznie mnie ku temu prowadzą.. no zobaczymy. dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam Mamuśki Odpowiedz Link Zgłoś
katklos Re: pytanko do karmiących 14.03.10, 22:01 tak, długo spałam, chyba z pól roku, bo mleko waliło drzwiami i oknami Odpowiedz Link Zgłoś
hulieta_1 Re: pytanko do karmiących 15.03.10, 09:15 si si teraz to już jest ok. bo biust nie taki obfity i tryskający, ale te pierwsze miesiące to i czasem powódź się w nocy zaliczyło śpię w staniku i z wkładkami Odpowiedz Link Zgłoś
archeopteryx Re: pytanko do karmiących 16.03.10, 13:36 Ja już nie karmię, ale jak karmiłam to spałam w staniku i z wkładkami. Inaczej sobie nie wyobrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
kj-78 Re: pytanko do karmiących 16.03.10, 13:44 nie, czasem pod koszule nocna wkladalam tetre, jesli kladlam sie z pelnymi piersiami Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: pytanko do karmiących 16.03.10, 14:48 tak, bo jedną piersią karmię a z drugiej tryska - dziecko ma 6,5 m-ca Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemousse1 Re: pytanko do karmiących 16.03.10, 15:47 obiecałam sobie spać coby obwisłego biustu nie mieć, wytrzymałam miesiąc... a chłopaków karmię już prawie 11,wkładki były mi też krótko potrzebne, więc szybko zrezygnowałam z urody dla wygody Odpowiedz Link Zgłoś