ciociacesia 16.07.10, 13:59 bo ja zawieje i beda ja stawy bolały? bo wiatrak na nia wieje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociacesia juz sie wjasniam 16.07.10, 14:15 goraco jak w piekle - corka usnela gola jak swiety turecki, polozylam na materacu, okna pootwierane coby jakis ruch powietrza byl bo mieszkanie przypomina piekarnik, wiatraczek chodzi i wieje troche na dziecko spiace, przychodzi moja rodzicielka i zeby ja przykryc bo zawieje i stawy ja beda bolały.masakra. moge przykryc jak znajde gdzies kwałek firanki Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasprezynka Re: juz sie wjasniam 16.07.10, 14:19 Wyobraź sobie, że leżysz w tym samym miejscu na golasa i zastanów się, czy sama chciałabyś być przykryta - i znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.zagrodzka Re: juz sie wjasniam 16.07.10, 14:29 mozna chyba przestawic wiatrak zeby wialo na pokoj a nie na dziecko.... angina w lecie jest bardzo popularna Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia kiepsko 16.07.10, 14:31 bo ja sie przykrywam nawet w najwiekszy upał. corke mam bardziej zimnolubną - a ja jak spie zawsze musze miec nery przykryte bo nie usne Odpowiedz Link Zgłoś
irm1nka Re: juz sie wjasniam 16.07.10, 14:23 Hm, w jakims dziwnym tonie ten wpis. Przykryj dziecko tetra nie firanka. I nie kieruj chlodnego strumienia powietrza bezposrednio na corke, bo ja przeziebisz (przeciez jest spocona). Odpowiedz Link Zgłoś
myszkowska4 Re: juz sie wjasniam 16.07.10, 14:24 ciociacesia napisała: > przychodzi moja rodzicielka i zeby ja przykryc bo zawieje i stawy ja beda > bolały.... Hehehehee jakbym o mojej czytała Mi ostatnio kazała ubrać Młodą w spodenki, bo gołymi kolankami po płytkach zasuwa i stawy jej powykręca. W 34st upale Daj spokój i nie przykrywaj dziecka. Co najwyżej wiatrak przekręć, zeby bezpośrednio na nią nie wiało. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia sie zastanawiam nad tymi stawami 16.07.10, 14:36 bo legenda glosi ze od zimnego w mlodosci bierze sie reumatyzm na starosc... a to powietrze z wiatraka nie jest zimne - to jest cieple powietrze ktore mam w pokoju wprawione w ruch no ale przekrecilam troche Odpowiedz Link Zgłoś