Dodaj do ulubionych

proszek jelp 2in1

19.01.11, 15:44
dziewczyny uzywalyscie tego proszku jak dopieral plamy
Obserwuj wątek
    • truscaveczka Re: proszek jelp 2in1 19.01.11, 16:11
      uzywamnadalproszekdopieraniezlealeciezkosieczytatocopiszesz

BYKOM STOP!
    • turnesolka Re: proszek jelp 2in1 19.01.11, 16:30
      Dopierał OK. Ale szczerze mówiąc tego 2w1 to ja nie zuważyłam. Ciuszki były takie same jak po normalnej Lovelli. A tak na marginesie to dla mnie proszek Lovella dopiera najlepiej. Ostatnio mąz kupił skoncentrowany płyn do prania jelp i ... totalna beznadzieja, zupełnie nie daje rady kupowym przeciekom. Wszystko musiałam jeszcze raz wyprać w Lovelli.
      • tygryskowalady Re: proszek jelp 2in1 20.01.11, 00:24
        Jak dla mnie Jelp to totalna klapauncertain Nie dość, że większości plam nie dopiera to moja mała miała po nim wysypkę mimo tego, że ciuszki były płukane po kilka razyuncertain Teraz używam "Bobasa" z Carrefour'a i jak dla mnie jest lepszy i od Jelpa i od Lovelli
        • maja11-25 Re: proszek jelp 2in1 20.01.11, 09:23
          dzieki a ile kosztuje proszek ;Bobas; moze sie na niego przerzuce pozdrawiam
          • mia_siochi podpowiem, bo nie dajesz rady jak widzę 20.01.11, 09:41
            maja11-25 napisała:

> dzieki a ile kosztuje proszek ;Bobas; moze sie na niego przerz
            > uce pozdrawiam

Dzięki. A ile kosztuje proszek "Bobas"? Może się na niego przerzucę. Pozdrawiam.
          • greenola Re: proszek jelp 2in1 22.01.11, 00:54
            Małe opakowanie Bobasa (600g) kosztuje ok.7-8 zł. Polecam też proszek Dzidziuś, cen opakowania 1,5 kg. to ok.13-14 zł. Jelp 2in1- skończę to opakowanie, które kupił mąż i nigdy więcej go nie kupięsmile nie dopiera plam-niestety sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka