algaria 16.06.13, 14:45 Który lekarz będzie dla niej najlepszy Pani O - Głupiec - najbardziej kompetentny - 5 mieczy - który pomoże annnuszce - Świat Pani T - 7 buław - --# Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Dla annuszki 16.06.13, 14:48 Dodam jeszcze że wyciągałam karty po kolei - najpierw dla wszystkich kandydatów - który jest najlepszy później dla wszystkich który najbardziej kompetentny a na końcu dla wszystkich który pomoże - nie że 3 dla każdego na raz a to świadczy że najsolidniejszym lekarzem jest pan Z Odpowiedz Link
anuszzka Re: Dla annuszki 16.06.13, 15:19 Algario chodziło Ci o pana W? Pani O - Głupiec -5 mieczy - Świat Od samego początku chodzę do niej od przypadku, mam wrażenie, że leczy utartymi schematami. Świat może pokazywać, że ją zmienię Pani K - Cesarzowa--#--10 kielichów--#--6 monet Na ciąże tutaj karty są dobre oraz i widać, że ciepło mnie przyjmie. Pan W - Mag--#--Sąd--#--Kapłanka Ten pan wie jak ma podejść do mojego problemu Zaznaczę, że akurat pani K i pan W pracują w tej samej klinice oraz w tym samym szpitalu, więc jednak ci lekarze z polecenia (od pielęgniarek) są znakomici. Dziękuję Algario, udam się zatem do pana W, no i zawsze mogę się skonsultować z panią K na dalszym etapie Odpowiedz Link
algaria Re: Dla annuszki 16.06.13, 15:55 Przepraszam tak chodziło mi o W - a dokładnie o tego lekarza na którego wyszły karty Mag Są Kapłanka Odpowiedz Link
anuszzka Re: Dla annuszki 16.06.13, 15:39 Pani J - 3 kielichów --#--9 monet--#--3 mieczy Pani J ma tytuł profesora, po kartach widać, że duzo ma klientów, jest droga ale dobra ale ostatecznie nie będe zadowolona, totalna porażka. Być może nie zawsze będzie dla mnie miała czas. Chyba rzeczywiście najlepsi są lekarze, którzy także pracują w szpitalach Odpowiedz Link