pudelek09 12.06.11, 16:29 uzywacie i mozecie polecic-pampers activ baby czy pampers sleep&play?potrzebuje dla noworodka To dobre ceny?-p.activ b-2x94szt-95zl,p sleep&play-78szt-35zl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matka_karmiaca Re: pampersy-ktore? 12.06.11, 16:33 Używam Active Baby od roku, polecam, Sleep & Play nigdy nie próbowałam. Cena na kolana nie rzuca, ale zła nie jest. Pierwsze pieluchy tak nam wychodziły do 50gr / sztukę, potem im większy rozmiar, tym droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
martinhaa Re: pampersy-ktore? 12.06.11, 17:28 Używamy S&P, głownie dlatego, że są dość cienkie, ale i nie przeciekają. Ale wiem, ze mają wielu przeciwników. A cena jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: pampersy-ktore? 12.06.11, 17:30 Nigdy nie widziałam różnicy między nimi, kupowałam te, które wychodziły taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wariamiktoria Re: pampersy-ktore? 12.06.11, 17:44 Tutaj są fajne recenzje w sumie z 3 tyłków. Młodemu zakładam babydream i jestem z nich najbardziej zadowolona jeśli chodzi o stosunek cena/jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: pampersy-ktore? 12.06.11, 18:57 dzieki za podpowiedzi.a swoja droga fajna stronka!jakos do tej pory na nia nie trafilam. Odpowiedz Link Zgłoś
wariamiktoria Re: pampersy-ktore? 12.06.11, 19:50 Kruszyna pisze w sposób odjazdowy i jakim cudem wychodzi na spacer z trójką dzieci i psem pozostaje dla mnie tajemnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
perd-ido Re: pampersy-ktore? 12.06.11, 23:00 My uzywamy active baby, sleep& play sa troche twardsze. A tak a propo na active jest promocja w tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: pampersy-ktore? 12.06.11, 23:42 Piszesz, ze potrzebujesz dla noworodka? No to chyba rozmiar 1 albo 2 w zaleznosci od wagi. Raczej nie ma znaczenia. Jak dojdziecie do trojki to olejcie pampersy i zapodajcie babydream. Ja stosowalam babydream 2 i byly kijowe, ale trojki to juz sama rozkosz. Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 Re: pampersy-ktore? 13.06.11, 08:50 Dopóki dziecko jest mało ruchliwe, nie ma różnicy czy używasz active baby czy sleep&play - no poza ceną. Ja na początku używałam s&p, teraz active, bo tak nie obcierają po boczkach. A dla noworodków są new baby (chyba tak się nazywają), w wersji standardowej i premium care. Odpowiedz Link Zgłoś
inesska-pinezka Re: pampersy-ktore? 13.06.11, 09:09 mi sleep&play nie podpasowały. Używałam active ale teraz ze względu na cenę używam DADA z Biedronki i muszę przyznać, że w zasadzie nie różnią się za bardzo od Pampersów. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: pampersy-ktore? 13.06.11, 09:15 inesska-pinezka napisała: > mi sleep&play nie podpasowały. Używałam active ale teraz ze względu na cenę uży > wam DADA z Biedronki i muszę przyznać, że w zasadzie nie różnią się za bardzo o > d Pampersów. No i nie dziwota, że Ci nie pasowały, wszak one dla niemowlaków. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: pampersy-ktore? 13.06.11, 16:03 Może ma nietrzymanie moczu poporodowe... Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: pampersy-ktore? 13.06.11, 23:12 Nietrzymanie moczu to ma taka jedna, która ciągle pisze "siiiikkaaaam". Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: pampersy-ktore? 14.06.11, 12:58 To przykra sprawa, na szczęście są wkładki z zieloną herbatą co je reklamują w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
zolla78 Re: pampersy-ktore? 13.06.11, 23:11 Dla noworodka, to chyba jednak najlepiej mieć przygotowane papmersy i to te białe. Są naprawdę miękkie, zatem nie będą go drażnić. Huggies dla noworodka wyrzuciłam, takie były twarde. Babydream i te z tesco są fajne, ale już dla takich od 2 m-cy wzwyż moim zdaniem. Bo one nie są już tak wrażliwe, a te pieluszki są jednak sztywniejsze niż białe pampersy. Odpowiedz Link Zgłoś
25marzka25 Re: premium care 14.06.11, 17:34 dla niemowlaka to powinnaś wybrać new born czy jak to się tam pisze.Są odpowiednio miękie i miłe w dla delikatnej skóry dziecka. Ja teraz używam i activ baby i slep&play na zmianę. Te drugie są fajne bo cienkie i nie przesiąkają jak to inni piszą z doświadczeń, wadą ich jest to że nie maja gumek po bokach i robią się takie trochę luźne,ale na lato w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaurszula Re: pampersy-ktore? 15.06.11, 07:28 pampersy sleep&pley jakoś nie pasują mi , zapięcia sa sztyne to znaczy nie dopasowują sie to ciałka, ja kupowałam pampers new born 2-5 kg lub happy new born 2-5 kg , happy poznałam ze starsza córka , cena niższa niż pampersów a ta sama jakość, a młodsza stosowała w szpitalu happy,tylko niestety nie zawsze mogłam z tej firmy dostać rozmiar, jesli chodzi o ceny p.activ ta ilość to dobra cena Odpowiedz Link Zgłoś