Dodaj do ulubionych

pampersy-ktore?

12.06.11, 16:29
uzywacie i mozecie polecic-pampers activ baby czy pampers sleep&play?potrzebuje dla noworodka
To dobre ceny?-p.activ b-2x94szt-95zl,p sleep&play-78szt-35zl
Obserwuj wątek
    • matka_karmiaca Re: pampersy-ktore? 12.06.11, 16:33
      Używam Active Baby od roku, polecam, Sleep & Play nigdy nie próbowałam.
      Cena na kolana nie rzuca, ale zła nie jest. Pierwsze pieluchy tak nam wychodziły do 50gr / sztukę, potem im większy rozmiar, tym droższe.
    • martinhaa Re: pampersy-ktore? 12.06.11, 17:28
      Używamy S&P, głownie dlatego, że są dość cienkie, ale i nie przeciekają. Ale wiem, ze mają wielu przeciwników. A cena jest ok smile
    • klubgogo Re: pampersy-ktore? 12.06.11, 17:30
      Nigdy nie widziałam różnicy między nimi, kupowałam te, które wychodziły taniej.
    • wariamiktoria Re: pampersy-ktore? 12.06.11, 17:44
      Tutaj są fajne recenzje w sumie z 3 tyłków. Młodemu zakładam babydream i jestem z nich najbardziej zadowolona jeśli chodzi o stosunek cena/jakość.
      • pudelek09 Re: pampersy-ktore? 12.06.11, 18:57
        dzieki za podpowiedzi.a swoja droga fajna stronka!jakos do tej pory na nia nie trafilam.
        • wariamiktoria Re: pampersy-ktore? 12.06.11, 19:50
          Kruszyna pisze w sposób odjazdowy smile i jakim cudem wychodzi na spacer z trójką dzieci i psem pozostaje dla mnie tajemnicą.
    • perd-ido Re: pampersy-ktore? 12.06.11, 23:00
      My uzywamy active baby, sleep& play sa troche twardsze. A tak a propo na active jest promocja w tesco.
      • annie_laurie_starr Re: pampersy-ktore? 12.06.11, 23:42
        Piszesz, ze potrzebujesz dla noworodka? No to chyba rozmiar 1 albo 2 w zaleznosci od wagi. Raczej nie ma znaczenia. Jak dojdziecie do trojki to olejcie pampersy i zapodajcie babydream. Ja stosowalam babydream 2 i byly kijowe, ale trojki to juz sama rozkosz.wink
        • agul86 Re: pampersy-ktore? 13.06.11, 08:50
          Dopóki dziecko jest mało ruchliwe, nie ma różnicy czy używasz active baby czy sleep&play - no poza ceną. Ja na początku używałam s&p, teraz active, bo tak nie obcierają po boczkach. A dla noworodków są new baby (chyba tak się nazywają), w wersji standardowej i premium care.
          • inesska-pinezka Re: pampersy-ktore? 13.06.11, 09:09
            mi sleep&play nie podpasowały. Używałam active ale teraz ze względu na cenę używam DADA z Biedronki i muszę przyznać, że w zasadzie nie różnią się za bardzo od Pampersów.
            • mia_siochi Re: pampersy-ktore? 13.06.11, 09:15
              inesska-pinezka napisała:

> mi sleep&play nie podpasowały. Używałam active ale teraz ze względu na cenę uży
              > wam DADA z Biedronki i muszę przyznać, że w zasadzie nie różnią się za bardzo o
              > d Pampersów.

No i nie dziwota, że Ci nie pasowały, wszak one dla niemowlaków.
              • gazeta_mi_placi Re: pampersy-ktore? 13.06.11, 16:03
                Może ma nietrzymanie moczu poporodowe...
                • mia_siochi Re: pampersy-ktore? 13.06.11, 23:12
                  Nietrzymanie moczu to ma taka jedna, która ciągle pisze "siiiikkaaaam".
                  • gazeta_mi_placi Re: pampersy-ktore? 14.06.11, 12:58
                    To przykra sprawa, na szczęście są wkładki z zieloną herbatą co je reklamują w telewizji.
    • zolla78 Re: pampersy-ktore? 13.06.11, 23:11
      Dla noworodka, to chyba jednak najlepiej mieć przygotowane papmersy i to te białe. Są naprawdę miękkie, zatem nie będą go drażnić. Huggies dla noworodka wyrzuciłam, takie były twarde. Babydream i te z tesco są fajne, ale już dla takich od 2 m-cy wzwyż moim zdaniem. Bo one nie są już tak wrażliwe, a te pieluszki są jednak sztywniejsze niż białe pampersy.
    • 18_lipcowa1 premium care 14.06.11, 07:39

• 25marzka25 Re: premium care 14.06.11, 17:34
        dla niemowlaka to powinnaś wybrać new born czy jak to się tam pisze.Są odpowiednio miękie i miłe w dla delikatnej skóry dziecka.
        Ja teraz używam i activ baby i slep&play na zmianę. Te drugie są fajne bo cienkie i nie przesiąkają jak to inni piszą z doświadczeń, wadą ich jest to że nie maja gumek po bokach i robią się takie trochę luźne,ale na lato w sam raz.
    • lidek0 Bella Happy 14.06.11, 21:05
      tańsze i bardzo dobre
    • aniaurszula Re: pampersy-ktore? 15.06.11, 07:28
      pampersy sleep&pley jakoś nie pasują mi , zapięcia sa sztyne to znaczy nie dopasowują sie to ciałka, ja kupowałam pampers new born 2-5 kg lub happy new born 2-5 kg , happy poznałam ze starsza córka , cena niższa niż pampersów a ta sama jakość, a młodsza stosowała w szpitalu happy,tylko niestety nie zawsze mogłam z tej firmy dostać rozmiar, jesli chodzi o ceny p.activ ta ilość to dobra cena
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka