marlena-78 24.08.11, 11:08 Mój 7 tyg maluch nie zaśnie w wózku na spacerze. Zanim wyjdziemy muszę go uśpić, bo inaczej mam orkiestrę z którą nie da się spacerować. Macie jakieś rady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyszka80 Re: spanie na spacerze 24.08.11, 11:30 A może wychodźcie na spacer jak się obudzi? Mój miał podobnie, odkąd zaczęliśmy wychodzić po spaniu jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa Re: spanie na spacerze 24.08.11, 15:17 Mialam tak samo, nie mam rady... minie z wiekiem. Ile razy spacer polegal na tym, ze pedzilam z wozkiem na najblizszy plac zabaw, wyciagalam malego, usypialam i dopiero wkladalam z powrotem i moglam gdzies isc. Po jakims czasie kupilam sobie nosidlo manduca, w razie czego bralam mlodego w nosidlo, a wozek pchalam przed soba. Odpowiedz Link Zgłoś
bernadeta123 Re: spanie na spacerze 24.08.11, 21:33 Mój synek ma pół roczku i do dziś ile razy jestem na spacerze razy śp, bardzo lubi spacery możemy cały dzień jeździć. Za to wstaje codziennie ok 4-5 rano. Masakra Odpowiedz Link Zgłoś
blaue777 Re: spanie na spacerze 25.08.11, 09:17 - spacer po spaniu - zmiana pozycji - zamiana wózka na chustę Odpowiedz Link Zgłoś
noemi29 Re: spanie na spacerze 05.09.11, 19:27 u mnie nie minęło dziś ma 2,3 m-c, jaki masz wózek? bo ja miałam taki sztywny, mocno drgał i tak sobie gdybam, że może to wina właśnie wózka, gdybym miała taki np. "płynący" na paskach... ale to juz pozamiatane Odpowiedz Link Zgłoś