Dodaj do ulubionych

buciko-kapcie

21.10.11, 20:09
moja mała zaczyna powoli wspinać się przy meblach i szukam dla niej jakiś fajnych bucików, kapci, by było jej ciepło i wygodnie. skarpetki się u nas nie sprawdzają, a znalazłam takie cudeńka: www.preshoes.pl/product.php?id_product=17
Używacie takich miękkich butków przy tak małym dziecku, czy sprawdzają się one dopiero wtedy, gdy dzidzia już zaczyna chodzić?
Obserwuj wątek
    • annie_laurie_starr Re: buciko-kapcie 21.10.11, 20:11
      Nie jestem pewna czy beda sie nadawaly. Jesli dziecko sobie zdejmuje skarpetki - rozumiem, ze dlatego sie nie sprawdzaja, to pewnie te sliczne buciki tez sciagnie. Ale ladne sa.
      • monsun0987 Re: buciko-kapcie 21.10.11, 22:30
        skarpetek nie ściąga, po prostu te niby antyposlizgi u nas nie działają, stopy i tak się rozjeżdżająuncertain próbowaliśmy już z różnymi. a te z podeszwami gumowymi to takie jakieś sztuczne mi się wydają i mnie nie przekonują dlatego szukam czegoś z naturalnego materiału.
    • aleksandra1977 Re: buciko-kapcie 21.10.11, 20:21
      czy to buciki, czy skarpetki, jak dziecko bedzie chcialo to i tak je zdejmie.
      Tych zalinkowanych nie znam, u nas sprawdzaja sie skarpetki z ABS Sterntaler. Choc do najtanszych nie naleza, sa warte swojej ceny.
    • 1mzeta Re: buciko-kapcie 21.10.11, 20:22
      Mój takie miał- fajne bo naturalna skóra i mięciutkie- dziecko czuje co ma pod stopą- zwłaszcza jak się uczy chodzić. Do dzisiaj mały w takich po domu biega.
    • fasol-inka Re: buciko-kapcie 22.10.11, 00:15
      ja mojemu synkowi właśnie kupiłam coś tego rodzaju (szukaj na allegro jako paputki - prawie dwa razy taniej); jestem zachwycona - cienkie, w żaden sposób nie krępują stopy, podeszwa to bardzo cienka warstwa skóry i dobrze trzymają się powierzchni
      mój co prawda chodzi, ale myślę że dla niechodzącego, na zimny czas na skarpetkę na pewno nie zaszkodzi
    • lidek0 Re: buciko-kapcie 22.10.11, 14:16
      www.e-marilyn.pl/pl/17686,skarpetki__home_socks_skora_,article tu masz duży wybór, cała stopa podszyta zamszem
      • ciastolina84 Re: buciko-kapcie 22.10.11, 14:24
        My już 2 parę takich skórzanych paputków zdzieramy i mala nie daje rady ich ściągnąć. Poza tym są zdrowe dla małej stópki, bo jej nie zniekształcają. Poza tym w skórzanych stópka się tak nie poci. Nam pasują dodatkowo też z tego powodu, że nie slizgają się jak mała chodzi po terakocie. ja kupiłam na allegro, bo gdzie indziej można przepłacić.
        • monsun0987 Re: buciko-kapcie 22.10.11, 16:05
          dzięki za wypowiedzi, skuszę się na te buciki. widziałam też te paputki, ale wizualnie jednak bardziej podobają mi się preshoes. no i z innej skóry są wykonane, może stąd różnica w cenie? wierzę, że ta cielęca jest bardziej wytrzymała i grubsza=cieplejszawink pozdrawiam!
          • vivianna_82 Re: buciko-kapcie 22.10.11, 16:50
            też miałam dla cory paputki z allegro za połowę ceny smile i też byłam bardzo z nich zadowolona smile
          • ciastolina84 Re: buciko-kapcie 22.10.11, 17:35
            Ja kupiłam na Allegro dużo taniej też ze skóry cielęcej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka