ania.wisniewska 05.06.04, 13:07 Dowiedzialam sie w aptece, ze sab simplex wystepuje tylko w postaci tabletek do ssania. Nie chce mi sie wierzyc, bo jak podac to 2 miesiecznemu maluchowi? Jesli ktoras z was uzywala tego leku, to prosze o oswiecenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: Sab Simplex 05.06.04, 13:09 To nieprawda,ja podawalam zawiesine(biala)!!Popytaj w innych aptekach lub poszukaj w internecie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-patrycji Re: Sab Simplex 05.06.04, 13:14 jak moja mała miała kolki to poszukiwalam tego leku,ale dowiedzialam sie,że jest on sprowadzany z Niemiec i nie ma go w polskich aptekach.Popytaj w internecie.To jest ponoć prawie odpowiednik Infacolu i Lefaxu (tylko ma troszkę inne proporcje tych samych składników) Odpowiedz Link Zgłoś
aniasc Re: Sab Simplex 05.06.04, 14:41 Sab Simplex jest jak najbardziej w postaci plynu. Ja mieszkam w Niemczech, wiec nie mialam problemu, zeby go kupic, bo jest poprostu w kazdej aptece. Kiedy Zuzanka miala kolki uzylismy go tylko 2-3 razy, potem przeszlo, ale nie wiem, czy akurat ten lek byl tak cudowny. Moja Znajoma szpikowala swojego synka kropelka mi przez miesiac, a maly zupelnie nie reagowal. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś