Dodaj do ulubionych

kocyki la millou

22.01.12, 13:52
Hej!

Czy znacie tą markę? Niedawno w ddtvn i kch była prezentacja tej firmy i jej produktów. Przyznam szczerze, że jestem zachwycona ich kocykami. Po prostu zakochałam się! Chciałabym kupić jeden dla dziecka, ale tyle wzorów, że trudno się zdecydować, istny oczopląs! No i cena niemała! Ale może warto kupić coś, co jest w super gatunku i posłuży dłużej? Ciekawa jestem, czy któraś z Was ma taki kocyk i czy jest zadowolona?
Obserwuj wątek
    • baba-baba Re: kocyki la millou 22.01.12, 14:21
      Nie mam,nie kupię,nie zakochałam się,raczej mnie zemdliło.
    • aleksandra1977 Re: kocyki la millou 22.01.12, 18:27
      sprzedaje je i ciesza sie popularnoscia mimo, ze firma dosc nowa i od niedawna na naszym rynku. Fajne wzory, niecukierkowe, ciekawie zestawione kolory. Kocyki mile w dotyku, uszyte precyzyjnie, dobrze sprawuja sie po praniu.
      • leneczkaz Re: kocyki la millou 24.01.12, 19:25
        Aleksandra, pytam z ciekawości.. sprzedajesz je w DE?
        • aleksandra1977 Re: kocyki la millou 24.01.12, 20:04
          Leneczka, nie w DE (choc zdazaly mi sie zamowienie dla klientow w DE), w PL - na Allegro i w sklepie internetowym.
          Rozmiar 80x100 jest za duzy dla noworodka, za duzy do gondoli.
          • leneczkaz Re: kocyki la millou 25.01.12, 20:41
            Wielkie dzięki!
    • budzik11 Re: kocyki la millou 22.01.12, 19:51
      Fajne, oryginalne wzory (zwłaszcza te w czachy big_grin) chociaż nie kupiłabym kocyka za taką kasę.
    • afro.ninja Re: kocyki la millou 22.01.12, 19:52

Te kocyki sa wkleilas sa bardzo drogie. Takie same materialy wykorzystuja takze inne firmy i osoby szyjace na zamowienie, poszukaj w necie sa sklepy, ktore sprzedaja te materialy na metry, mozna samemu uszyc sobie kocyk.
    • bringmorechocolate Re: kocyki la millou 23.01.12, 15:08
      Mam taki kocyk w sowki (rozmiar 80x100), uzywam go jako kolderki/rozka w lozeczku dziecka. Jestem nim zachwycona - z jednej strony super wzor na bawelnianym plotnie, a z drugiej bardzo milutki, misiowy material. Jakosc, wzor i wykonanie warte swojej ceny - rozwazam zakup drugiego, do wozka.
      • leneczkaz bringmorechocolate 24.01.12, 19:32
        To napisz mi czy ten rozmiar kocyka polecasz dla newborna czy ten mniejszy.. Do gondolki zmieszczę ten 80x100?
        • bringmorechocolate Re: bringmorechocolate 26.01.12, 18:18
          Leneczka, kocyka 80x100cm uzywamy do lozeczka - do gondolki lepszy bedzie mniejszy rozmiar. Pozdrawiam smile
    • kijek82 Re: kocyki la millou 24.01.12, 09:18
      super!
      Nie ma takich materialow w innnych produktach
      • abigail83 Re: kocyki la millou 24.01.12, 12:20
        > super!
        > Nie ma takich materialow w innnych produktach

Owszem, są. Połowa tych kocyków to identyczny materiał, co w kocykach Mora.
        photos05.redcart.pl/templates/images/thumb/1336/200/200/pl/0/templates/images/products/1336/75ea26fb317f969d749c645829cbae53.jpg
        • kijek82 Re: kocyki la millou 25.01.12, 08:38
          nie widze na zdj podobnych....gdzie czachy?smile
      • bluemka78 Re: kocyki la millou 24.01.12, 13:11
        Bzdura. Materiałów jest tysiące, oni nie produkują materiałów tylko szyja z gotowych. Te same mogą kupić inni i uszyć.
        Mam x takich slicznych kocykow za grosze, w swietnym gatunku, akurat moja teściowa ma firmę krawiecka, materiały kupuje za granica. Specjalnie dla moich blizniaczek często szyje takie cuda, na co dzień zaklad szyje zupełnie coś innego.
        Cena jaka sobie życzą za te kocyki jest chora, dla tych którym sie podobają polecam poszukać na Allegro lub zamówić u dobrej krawcowej.
        • bluemka78 Re: kocyki la millou 24.01.12, 13:16
          Dodam jeszcze ze za 150zl to kusnierz uszyl mi dla dziewczyn dwa piękne śpiworki z jagniatek na sanki, drugie 150zl kosztowały skórki. W sumie 300 zł za dwie sztuki wiec gdzie tu porównanie do kawałka bawelny i poliestru.
    • miilaa [...] 24.01.12, 12:12
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • lidek0 Re: kocyki la millou 24.01.12, 14:20
      Jak spojrzałam na cenę od razu przestały mi się podobać, musiałabym się urwać z choinki, żeby na sam kocyk tyle wydać.
      allegro.pl/kocyk-lovi-matex-dwustronny-paski-5-kolorow-i2053098559.html już wolałabym taki
      • monikaa13 Re: kocyki la millou 24.01.12, 14:32
        Ja też. Kocyki ładne ale za tę cenę - nigdy w życiu bym nie kupiła.
    • gemmi18 Re: kocyki la millou 24.01.12, 15:13
      A ja może jestem snobem, ale przymierzam się do kupna kocyka w sówki. Uwielbiam sówki, moja córka też i uciułam ile sobie życzą, żeby to mieć smile.
      A mam pytanie do dziewczyn, które piszą, że takie same (w sówki) można kupić gdzieś indziej, ale w niższej cenie albo dokładnie ten materiał gdzieś dostać - gdzie? Proszę o linki, namiary.
      • bluemka78 Re: kocyki la millou 24.01.12, 15:24
        Nie wiem czy identico, ale np. moja teściowa zaopatruje sie w hurtowni pod Wiedniem w materiały, nie ma tam sprzedaży internetowej, sprzedaz tylko dla firm. Pochodz po sklepach z materiałami, ew. popytaj na forach regionalnych, z robotkami recznymi, pięknych materiałów nei brakuje, pozniej zaniesiesz do krawcowej i będziesz mieć w tej cenie 10 pięknych kocykow.
      • aleksandra1977 Re: kocyki la millou 24.01.12, 20:19
        gemmi18 napisała:

> A ja może jestem snobem, ale przymierzam się do kupna kocyka w sówki. Uwielbiam
        > sówki, moja córka też i uciułam ile sobie życzą, żeby to mieć smile.
        > A mam pytanie do dziewczyn, które piszą, że takie same (w sówki) można kupić gd
        > zieś indziej, ale w niższej cenie albo dokładnie ten materiał gdzieś dostać - g
        > dzie? Proszę o linki, namiary.
        tez jestem ciekawa, zwlaszcza, ze wzory La Millou sa wzorami zastrzezonymi...
        • bluemka78 Re: kocyki la millou 24.01.12, 22:34
          Kropki czy paski biało czarne oraz czerewona druga strona jest zstrzezona? No to mam m.in. te zastrzeżone wzorki. No, ale jak ktos musi mieć identyczne sowki to ok proszę bardzo. Nie mój portfel, nie wnikam, ja tez lubię czasem poszaleć, ale akurat nie w kwestii kocykow. Chciałam tylko doradzić, ze można mieć równie piękne, bo są piękne, za małe pieniądze. Niekokniecznie sowki, ale jest dużo innych baaardzo ładnych wzorkow, zabek, ptaszkow, prosiaczkow itp. utrzymanych w tak samo ładnej tonacji i kombinacji, ze moim zdaniem nie warto.
        • abigail83 Re: kocyki la millou 25.01.12, 11:33
          Ale co jest zastrzeżone? Zastanówcie się smile połączenie materiałow jest zastrzeżone?
          strona jednokolorowa miękka w punkciki jest taka sama jak np. w kocykach Mora Topitos. Materiałow oryginalnych jest full, na etsy, allegro, ebayu, widzę, że czach uzywa craftoholic mum www.craftoholicmom.com/
          ale inne materialy ma też piękne.
          Nie wierzcie w każdą ściemę, która sprzedaje producent kocyków za 300zl, to nie jest pracochłonne rękodzieło.
          • gemmi18 Re: kocyki la millou 25.01.12, 11:44
            No, dziękuję za ten link!!! Tu faktycznie jest w czym wybierać.
            Jestem naprawdę cienką krawcową, ale może podpowiecie mi, jak zrobić kocyk? Co dać do środka? Tutaj sówki też wymiatają, więc może zdecyduję się na tę tańszą opcję.
          • aleksandra1977 Re: kocyki la millou 25.01.12, 12:04
            Abigail, nie wiem, co jest zastrzezone. Wiem, ze taka informacje podaje producent.
            • lileigh Re: kocyki la millou 25.01.12, 12:12
              Ooo, super materiały, dzięki! A może jeszcze któraś wie, gdzie dostać ten miękki plusz co jest na drugiej stronie kocyka?
          • kijek82 Re: kocyki la millou 25.01.12, 12:23
            uo matko...mam SZYĆ???NO FKIN WAYsmile
            • miilaa Re: kocyki la millou 25.01.12, 13:04
              materialy są super smile
              juz nie przesadzajcie, że 300 zł za kocyk, bo ok 170, tak jest to dużo, ale jakosc jest pierwsza klasa, same widzicie, ze uszycie nie jest takie proste...i gdyby chcialo się mieć jeszcze taki plusz i wypełnienie z atestami, to uszycie nie będzie wcale dużo tańsze.
              Ale tym co szyją zazdroszczę, bo ja kompletnie tego nie potrafię smile
              no a kocyk mioodzioo smile
              • bluemka78 Re: kocyki la millou 25.01.12, 14:16
                Te wieksze (110x90 czy jakos tak) kosztuja prawie 300zl. Proste jest zaniesienie do krawcowej, jak sama uszyjesz to koszt takiego kocyka z materialow z atestami jest nie wiekszy niz 30zl, a jak szyje to ktos hurtowo i kupuje wszystko na firme to jescze mniej.
                • kijek82 Re: kocyki la millou 25.01.12, 14:26
                  i tak wole klik klik kupione dostarczonesmile
                  • kondolyza Re: kocyki la millou 25.01.12, 14:47
                    mi też się bardzo spodobały i zamierzam kupić taki młodej, szukam okazji, pewnie będzie na urodzinysmile a jak nie wytrzymam, to będzie bez okazjismile
                    uważam że są czaderskie!
                    oczywiście rozumiem, że cena wysoka-nie każdego stać.
                • aleksandra1977 Re: kocyki la millou 25.01.12, 14:40
                  nigdzie nie kupisz za tyle, za ile producent czy importer kupuje. Takich Swietych Mikolajow nie ma i nikt, kto sprzedaje, charytatywnie tego nie robi.
                  Zasada jest taka, ze za jakosc sie placi i bez sensu jest porownywac ceny pojedynczych produktow przez pryzmat cen w hurtowniach. W sklepie masz gotowy produkt, odpowiednio zapakowany, gotowy do uzycia - bez wzgledu, czy chodzi o koc, czy np. chleb.
                  Oczywiscie, mozna kupic polprodukty na wlasna reke, mozna uszyc/piec samemu. Wszystko moza, ale to wymaga i czasu, i umiejetnosci, a to nie zawsze idzie ze soba w parze.
                  • abigail83 Re: kocyki la millou 25.01.12, 14:49
                    Alez pewnie, ze tak. Chodzi tylko o to, zeby nie dac sie nabrac na scieme "wzory sa zastrzezone", bo to nieprawda. Te kocyki roznia sie od innych oryginalnych kocykow, ktorych pelno w sieci, tylko tym, ze udalo im sie dopchac do dzialu promocji w ddtvn.
                    Sama kupilam ostatnio corce hand-made pluszaka, ktory mnie urzekl, niebanalnoscia, starannoscia wykonania, byl unikalny - za te unikalnosc bylam sklonna zaplacic 200zl. Dalabym 400-500 zl za wydziergany recznie kocyk, z wybranymi przeze mnie na zamowienie kolorami. W tych kocykach nie ma nic unikalnego, a sporo dziewczyn powyzej zdaje sie wierzyc, ze jest smile
                    • bluemka78 Re: kocyki la millou 25.01.12, 15:34
                      Ok wiadomo ze nikt nie sprzedaje charytatywnie, ale koszt wykonania 30zl, a cena 300zl jest chora. Wiecie jaka to marza? Ja zawodowo tez zajmuje sie sprzedaza, tyle ze powazniejszych produktow i marza nie przekracza 35%. Dlatego uwazam, ze to zdzierstwo. I nie chodzi o ty czy kogos stac czy nie, zreszta zazwyczaj jest tak, ze jak kogos stac to znacz ze szanuje pieniadze i nie szasta na prawo i lewo, potrafi liczyc i dlatego je ma.
                      Swoja droga welniane kocyki sa super, sama hobbystycznie dziergam i chodze z swetrach i ponchach zrobionych wlasnorecznie, moje dziewczynki takze. Raz zrobilam piekny kocyk szydelkowy, jeszcze zanim zaszlam w ciaze, pies sobie na nim pospal i wytargal pazurami dziurska w nocy. Myslalam, ze sie wsciekne, bo robilam go prawie miesiac, niestety bardzo pracochlonne sa takie rzeczy dziergane, szczegolnie szydelkowe, na drutach szybko idzie.
              • memphis90 Re: kocyki la millou 01.08.12, 20:49
                Ja sobie za 30zł mai-tai'a uszyłam... Bawełna plus sztruks plus wypełnienie. Pierwszy raz od czasów dzieciństwa szyłam na maszynie i dałam radę smile Kocyk nie może być trudniejszy, kwestia wykroju, pocięcia elementów i połączenia ich.
      • novaaga Re: kocyki la millou 01.08.12, 21:25
        proszę materiał w sówki
        allegro.pl/tkanina-sowy-w-romby-patchwork-craft-1fq-i2473661915.html
        a tu ten drugi:
        allegro.pl/tkanina-minky-polar-hot-pink-na-kocyki-50x76cm-1fq-i2525078073.html
    • gemmi18 Policzyłam i jednak kupuję gotowy 25.01.12, 18:37
      Zorientowałam się, że samodzielne wykonanie kocyka tych mniejszych wymiarów, nie będzie wcale dużo tańsze. Materiał we wzory (np. sówki, choć i tak nie takie same jak te z la milluo) będzie mnie kosztował ok. 40-45 zł (już z wysyłką), plusz na drugą stronę co najmniej 50 zł, lamówki ok. 20 zł i krawcowa (sama tego nie zrobię, bo schrzanię) 25 zł sobie życzy (to najtańszy wariant). Razem daje to 140 zł, a nie policzyłam jeszcze wkładu do kocyka, bo nie wiem, co tam dać.
      Podsumowując - kocyki la millou warte są swojej ceny, a czas na wykonanie kocyka poświęcają maszyny, a nie ja, czyli mam 2 dni wolnego wink.
      • aleksandra1977 Re: Policzyłam i jednak kupuję gotowy 25.01.12, 18:55
        gemmi18 napisała:

> Zorientowałam się, że samodzielne wykonanie kocyka tych mniejszych wymiarów, ni
        > e będzie wcale dużo tańsze. Materiał we wzory (np. sówki, choć i tak nie takie
        > same jak te z la milluo) będzie mnie kosztował ok. 40-45 zł (już z wysyłką), pl
        > usz na drugą stronę co najmniej 50 zł, lamówki ok. 20 zł i krawcowa (sama tego
        > nie zrobię, bo schrzanię) 25 zł sobie życzy (to najtańszy wariant). Razem daje
        > to 140 zł, a nie policzyłam jeszcze wkładu do kocyka, bo nie wiem, co tam dać.
        > Podsumowując - kocyki la millou warte są swojej ceny, a czas na wykonanie kocyk
        > a poświęcają maszyny, a nie ja, czyli mam 2 dni wolnego wink.

i tu macie czarno na bialym, ze ceny La Millou nie sa cenami z kosmosu
        • emi_forever Re: Policzyłam i jednak kupuję gotowy 25.01.12, 20:08
          przekonujące. Ja kupuję.
          • lidek0 Re: Policzyłam i jednak kupuję gotowy 25.01.12, 20:23
            Wcale nie przekonuwujące bo za tę cenę można mieć 2 albo nawet 3 kocyki a biorąc pod uwagę fakt, że to się jednak spiera, wolałabym zainwestować w coś trwalszego niż tylko kocyk. Koszt uszycia liczycie po cenach w detalu a kupując u producenta on ma ceny bardzo hurtowe wolałabym ten: allegro.pl/gruby-koc-bobas-nowa-kolekcja-cieply-kocyk-kolory-i2056702885.html
          • afro.ninja Re: Policzyłam i jednak kupuję gotowy 25.01.12, 22:57
            Kocykowe zapalenie mozgu? big_grin

Mnie sie te kocyki kojarza z panelami od nosidel i z materiałami na pieluchy wielorazowe.
        • bluemka78 Re: Policzyłam i jednak kupuję gotowy 25.01.12, 23:10
          > i tu macie czarno na bialym, ze ceny La Millou nie sa cenami z kosmosu

Taaak, bo la millou na pewno kupuje materiały u craftholicmom wink))))
      • m7-7 Re: Policzyłam i jednak kupuję gotowy 17.06.12, 23:28
        Kocyki bardzo podobne do La millou (sówki, ptaszki, kwiatki itp) a trochę tańsze szyje też firma Peticado - równiez polska produkcja. Kocyki są bardzo fajnie uszyte, plusz nie ma kropek takich jak la millou ale to bardzo delikatny i miękki polarek.
    • miilaa Re: Policzyłam i jednak kupuję gotowy 26.01.12, 14:01
      słucham?? haha nie, po prostu uwielbiam ten sklep i tyle może się rozpędziłam...
      ale jak można cos polecic, to czemu nie, jak jest sprawdzone itp itd
      ok, nie ma tematu
      • zona_mi miilaa 27.01.12, 18:02
        Uważaj z tym rozpędzaniem się, bo jeszcze trochę i dorobisz się blokady konta.
    • malgosiek2 Miilaa za reklamę się płaci !!! 26.01.12, 18:29
      A feeeee, wstyd, nieładnie.......
      Jakbyś nie wiedziała to za niewielką sumę można wykupić ją tutaj.
      serwisy.gazeta.pl/linki/0,52960.html
      • miilaa Re: Miilaa za reklamę się płaci !!! 30.01.12, 09:48
        wypraszam sobie, za reklame może płacić sklep, a nie ja...
        jakas nagonka? dlaczego o fabryce wafelków ktos inny moze pisać?
        wyluzujcie!
        • malgosiek2 Re: Miilaa za reklamę się płaci !!! 30.01.12, 10:06
          Oj niewiniatko się odezwało tongue_out
          A na forum "Zakupy" kto ciągle podaje ten sam sklep ?
          Ja?
          Ja mam zwracana uwage na wspomnianych "Zakupach" od forumowiczek?
    • kka-77 Re: kocyki la millou 27.01.12, 11:57
      fajowe faktycznie, ale droooogie....... Ja z kolei kupiłam dla mojej małej kocyk peekaboo, bo podobały mi się kolory - też takie fajne zestawienia jak lamillou, ale jeszcze wtedy lamillou nie było na rynku....a taniej. Ale faktycznie podobają mi się te sówkismile
      • korulka_80 Re: kocyki la millou 29.01.12, 12:54
        Jak ktoś ma znajomych czy rodzinę w Stanach, to dobrą opcją jest kupienie materiału na kocyk tam. Cena za materiał na ten największy kocyk to ok 100 zł (bawełna + plusz), no i do tego koszty wysyłki. Wyjdzie pewnie gdzieś ok połowy ceny sklepowej la millou, a dodatkowo fajne jest to, że można pokombinować ze wzornictwem, zestawieniami bawełny i pluszu, jednym słowem samemu zaprojektować własny kocyk. Wzornictwo jest ogromne, materiały te, z których szyje La Millou i setki innych do koloru do wyboru.
        • gemmi18 Re: kocyki la millou 30.01.12, 10:01
          Jasne. Tyle że przesyłka paczki do Kanady kosztuje prawie 120 zł. Nie wiem, ile do Stanów, ale podejrzewam, że ceny są zbliżone.
    • kijek82 bzzzz 30.01.12, 15:08
      pierwsza propagatorka byla ta
      anna-mucha.bloog.pl/id,330780194,title,a-teraz-sie-chwalimy-,index.html#komentarze
      anna-mucha.bloog.pl/id,330716176,title,sasiadow-przepraszamy-,index.html#komentarze
      stala bywalczyni muppetshop
      • dagmara-k Re: bzzzz 31.01.12, 14:39
        to ja jakas inna bo mnie nie zachwycaja. za 3 dychy tez by mnie nie zachwycaly. chociaz rzeczywiscie te podawane przez lidek nie sa ani troche podobne.
        • lidek0 Re: bzzzz 01.02.12, 07:04
          Te co ja podałam sa zupełnie inne, chodziło mi jedynie o to, że ładne nie musi kosztować tyle pieniędzy i na dodatek polskie
          • dagmara-k Re: bzzzz 01.02.12, 19:48
            mialam na mysli, ze nie sa podobne w sensie, ze nie sa oryginalne
    • szefsztabuwyborczego Re: kocyki la millou 17.06.12, 18:50
      La millou szyje z tkanin amerykańskiej firmy Michael Miller, te tkaniny dostepne są w sklepach internetowych, ot cała magia wink
    • gazeta_mi_placi Re: kocyki la millou 17.06.12, 21:09
      A czy są śliskie? Jeżeli tak kupiłabym dwie sztuki, w tym jedną na około met osiemdziesiąt długości.
      • annajustyna Re: kocyki la millou 17.06.12, 21:31
        Anna Mucha reklamuje, ze nie sa...
    • m7-7 [...] 17.06.12, 23:30
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • anjupa Re: A ja polecam peticado :) 17.06.12, 23:50
        nie bardzo rozumiem ten zachwyt rzeczą tak banalną jak kocyk....który w gruncie rzeczy możecie kupić tani i też piękny, a resztę zainwestowac w inne potrzeby maluszka lub w siebie- niż wywalić kupę kasy na kocyk, którego cena będzie dzidzi obojętna....no tak ale tu wszak chodzi i o spojrzenia innych mam na spacerach.....dziewczyny nie wariujcie- może i ładne ale ceny kosmiczne
      • zona_mi A ja polecam regulamin - m7-7 18.06.12, 19:19
        Proszę usunąć komercję z sygnaturki.
        • m7-7 Re: A ja polecam regulamin - m7-7 18.06.12, 21:24
          Zazwyczaj usuwam, czasami za szybko kliknę wyślij i zapomnę. Nie było to kompletnie zamierzone działanie - dlatego też sama zgłosiłam swój post do usunięcia. Przepraszam za kłopot.
          • aniiatka Re: A ja polecam regulamin - m7-7 18.06.12, 22:28
            doprawdy niebywałe że "kocyk" może być przedmiotem jakichkolwiek rozmów.
        • leneczkaz zona 30.07.12, 19:40
          Komercja w sygnaturce a reklama kocyków po 200 stówy jakos przeszła.. No paCZ.. Płacili czyli..
          • mal-sia Re: zona 30.07.12, 20:04
            za 200 zł to ja mogę kupić dziecku inne rzeczy....a nie taki kocyk
    • ewafiliek Re: kocyki la millou 29.07.12, 09:51
      Zakupiłam kocyk la millou w sklepie 5 10 15 cena średniego kocyka ok 180zł jakość ok, moj synek gdy go na nim położyłam odrazu pogrążył się we śnie , ma 6 tygodni, myślę ze mu się bardzo podoba, milusi w dotyku, kolorowy. Wybrałam opcję magiczne sowy z zielonym pluszem, szkoda tylko ze 5 10 15 ma mały wybór kolorystyczny, polecam
      • mal-sia Re: kocyki la millou 29.07.12, 10:58
        cena zabójcza
      • memphis90 Re: kocyki la millou 01.08.12, 20:58
        moj synek gdy go na nim położyłam odrazu pogrążył się we śnie , ma 6 tyg
        > odni,
        I to na pewno zaleta kocyka za 160 zł, a nie wpływ tego, że ma dopiero 6 tygodni wink
    • memphis90 Re: kocyki la millou 01.08.12, 20:43
      Eeee, wzory takie ikeowe. Dla mnie żadna rewelacja. Za taką kasę nie kupiłabym kocyka. Szczególnie że wiem, co moje dzieci robią z kocykami- ciągają po podłodze, rozkładają na trawie, brudzą czym tylko się da.
    • uffa1 Re: kocyki la millou 03.08.12, 11:06
      Syn dostał ten kocyk w prezencie. Kocyk jest fajny, ładny, bardzo przyjemny w dotyku ale znowu nie żadne szaleństwo... Na pewno nie zapłaciłabym za niego 180zł (moim zdaniem tyle na pewno jest wart).
      Widać dziecku nie robi żadnej różnicy pod którym kocykiem śpi wink, używam go na przemian z innym kocykiem.
    • martekle Re: kocyki la millou 15.08.12, 22:46
      bardzo lubię te materiały, kocyk jest super, tylko ja mam innej firmy - Maylily
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka