Dodaj do ulubionych

Ząbkowanie:)

17.02.12, 21:12
Witam drogie mamysmile
mój mały ma nie całe 8 miesiecy i ma juz dwa zabki na dole smile
Teraz przebija mu sie pierwszy ząbek na górze tyle ze nie jest to jedynka a dwójka, troche mnie to zdziwiło ale chyba i tak moze być, prawda?
A jak to było z waszymi pociechami? smile ząbki szły książkowo, czy tak jak w moim przypadku niepokolei? smile
Obserwuj wątek
    • karolla808 Re: Ząbkowanie:) 17.02.12, 21:24
      U nas tez najpierw wyszłyy dolne jedynki, potem gorne dwojki. Mała wygladala jak wampirek. Potem wyszla gorna jedynka, na druga górną jedynkę czekalismy kilka tygodni. czasami jest tak nie po koleismile
      • andzi-a233 Re: Ząbkowanie:) 17.02.12, 21:39
        nic niepokojącego!! czasem bywa tak, jak w Waszym wypadku
    • aniaurszula Re: Ząbkowanie:) 17.02.12, 22:40
      mojej starszej zabki szly inaczej niz ksiazkowo, gorne 2 potem dolne 2 potem nastepne tylko ze juz nie pamietam ktore bo ma 7 lat ale 1 gorne wyszly pod koniec zabkowania balam sie ze juz ich nie bedzie wcale, teraz wypadaj jej mleczaki dolne stale szybko wyrastaly w miejsce mleczakow ale jedynki gorne wypadly i minelo prawie 5 mcy nim wyrosly stale taki urok
    • yoasia_25 Re: Ząbkowanie:) 18.02.12, 21:07
      Moja Mała ma 7,5 mies. i właśnie pojawil się pierwszy ząbek, dolna jedynka, widac że druga też zaraz wyjdzie.
    • bozek74 Re: Ząbkowanie:) 18.02.12, 21:40
      U nas wwieku 4 miesięcy dolne jedynki, 6 miesiecy lewa górna dwójka , 6,5 miesiąca lewa górna jedynka a teraz chyba będzie szła ta druga górna dwójka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka