Dodaj do ulubionych

mamy chudzielców raczkująco-chodzących

08.10.12, 21:02
jakie spodnie kupujecie maluchom, żeby nie zlatywały z pupy? udało mi się kupić przypadkowo przez allegro ze 2 pary z porządną gumką, a tak to tylko ogrodniczki. wszystkie pozostałe spadają. nie widziałam żadnych ze sznurkiem, jedynie z atrapami. a może wszywacie lepsze gumki?
Obserwuj wątek
    • maggiekk Re: mamy chudzielców raczkująco-chodzących 08.10.12, 21:31
      Mam dokładnie ten sam problem. Na chwilę obecną mała 'lata' w rajstopkach bo tak jej najwygodniej no i nic jej z pupy nie spada.
      • kondolyza Re: mamy chudzielców raczkująco-chodzących 08.10.12, 22:06
        mam ten sam
        problem.
        rozwiazania:
        - rajstopki i spodniczka
        - spodnie rozmiar 80 mimo ze na dlugosc sa 3/4 bo powinna nosic 92
        -spodenki z kaph alla, z lupilu(lidl) , c&a i kilku innych sklepow maja wszyte gumki z guzikiem (jak w spodniach dla ciezarnych) wiec moge zmniejszyc-gdyby nie to nawet te rozm 80 bylyby za luzne
        -mamy jedna pare tzw tregginsow dzinsowych i te sa super-waskie rurki i jedyne dobre na dlugosc. mala dostala je,nie wiem gdzie kupione,poprosilam o wiecejsmile
    • q_fla Re: mamy chudzielców raczkująco-chodzących 08.10.12, 22:27
      Moja córka (drobna i szczupła) w tym wieku w domu nie nosiła rajstop ani długich spodni bo i po co? W domu mam ciepło, ok. 18*C, a dziecko jest niemal w ciągłym ruchu. Raczkowała i chodziła w samym bodziaku i boso.
      Poza domem ogrodniczki.
      • gacek-junior kondolyza 10.10.12, 20:32
        dopiero jak napisałaś o tych gumkach z guzikami zaczęłam sprawdzać spodnie syna i w jednych takowe odkryłamsmile nie przyszło mi do głowy, żeby zaglądać do wewnątrz spodni, w sklepach tym bardziej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka