Dodaj do ulubionych

Żyrafa Sophie

07.12.12, 18:16
cz miałyscie/ macie dla swoich dzieci? przyznam sie ze przy pierwszym dziecku nie miałam, a teraz zastanawiam sie nad nia jako prezetnem gwizdkowym dla córki (niestety wszytko inne już jest po starszymsad ) ale tak sobie mysle czy fakrtycznie jest tak wsaniala czy tylko rozreklamowana/ przereklamowana? na czym ta "wspaniałośc" polega?
Obserwuj wątek
    • murwa.kac Re: Żyrafa Sophie 07.12.12, 18:20
      przereklamowana
    • archeopteryx Re: Żyrafa Sophie 07.12.12, 18:28
      Przereklamowana. Córka nie bawiła się nią prawie wcale. Synek troszkę więcej, ale też bez jakiegoś wielkiego entuzjazmu.
      • iwona_woz Re: Żyrafa Sophie 07.12.12, 18:58
        Jest dosyc miekka, jak malemu szly zeby to gryzl jej nogi. Jest bardzo ladna, ale moim zdaniem za droga.
    • arya82 Re: Żyrafa Sophie 07.12.12, 20:18
      Mojemu synkowi bardzo sie podoba, to jego ulubiony gryzaczek na zabkowanie. Moze dlatego ze jest wykonana z prawdziwej gumy przez co jest bardzo miekka I plastyczna, moim zdaniem to ja wyroznia, bo teraz wszystkie zabawki sa strasznie twarde i plastikowe... No I ksztalt fajny do trzymania dla malych lapek. Plus piszczy, co zawsze rozsmiesza synka (a tez wlasnie takich piszczakow wsrod "wspolczesnych"zabawek osobiscie nie spotkalam. Generalnie ja jestem bardzo zadowolona, Ale jak widac po komentarzach wyzej nie kazde dziecko sie nia zachwyca...
      • kahakasurdo Re: Żyrafa Sophie 07.12.12, 21:24
        Jak dla mnie, to wygląda jak zabawka dla psa tongue_out
        • red-truskawa Re: Żyrafa Sophie 07.12.12, 21:47
          Czasem zabawki dla psów sa lepiej wykonane i mają wiecej atestów niz te dla dzieci.
          • aguacate Re: Żyrafa Sophie 09.12.12, 02:17
            Moj syn zaczal sie nia bawic jak mial ok 3 mies i byla za duza jeszcze. Po 4 mies zaczal ja uwuelbiac i stan trwa do tej pory. Lubi gryzc jej nogi i uszy, a od kiedy nauczyl sie nia "piszczec", ma dodatkowa radosc. Jeden z bardziej udanych zakupow, w naszym przypadku.
            • bialasek75 Re: Żyrafa Sophie 09.12.12, 19:55
              Córka się bawiła. Nie jakoś rewelacyjnie, ale bawiła. Gryzła uszy. www.youtube.com/watch?v=gppmGllVZZ8&list=UUP-DNRni_3nbNSqX0xwc2Eg&index=130
              Więcej radości miała z zabawek Lamaze i zwykłych gryzaków. Zobaczymy czy synek zagustuje.
    • mynia_pynia Re: Żyrafa Sophie 09.12.12, 20:03
      Mój syn nie gryzł w ogóle gryzaków, czy też zabawek, lubił papier wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka