paulina8989
05.06.15, 15:08
Hej. Pewnie było o tym nie raz ale mam pytanie a pro po siadania. Synek skonczy za tydzien 9mcy ale nie siada i w ogole nie siedzi!Jak skonczyl 6mcy to zaczął pełzać...potem dopiero zaczal przekręcac się na brzuch,zaraz potem przyjął pozycje czworaczą i zaczął raczkowac. Na plecy nie przekręcał sie wcale!Jak miał ponad 7mcy to zaczął stawać przy mleblach. Teraz przy tych meblach chodzi,wdrapuje się na kanape,na szafki,na ławę,wszędzie!Ale nie siedzi.... i każdy się dziwi że siedzieć to powinien najpierw a nie że on stoi i chodzi przy meblach a siedzieć nie siedzi nic.Ja go w ogole nigdy też nie sadzałam. Krzesła do karmienia ciągle nie ma,w wózku na siedząco też go nie posadze,na huśtawki tez nie pojdziemy... Probowalam nawet go posadzić teraz bo każdy mi mówi ze to dziwne ale nie ma opcji,bo on albo leci do przodu i czworakuje od razu albo od razu sie podnosi.
Ogólnie staram się tym nie przejmować,nie jestem matką wariatką ale każdy mnie męczy o to jego siadanie i już sama nie wiem co myśleć...