Dodaj do ulubionych

Mam grzeczne dziecko

23.09.04, 15:47
Dziewczyny czy macie tez grzeczne aniolki, ktore od malego (niemowlaka) nie
sprawiaja wam trudnosci? Moj synek jest wlasnie takim grzecznym aniolkiem,
prawie nie placze, przesypia ladnie, nie choruje i jest pogodnym wesolych
chlopcem i bardzo rozgadanymsmile

pochwalcie sie swoimi aniolkami
Obserwuj wątek
    • la_lunia Re: Mam grzeczne dziecko 23.09.04, 15:59
      moje jak narazie ma 3,5 miesiaca ale czesto mowie, ze "trafil nam sie wyjatkowo
      spokojny egzemplarz"
      spi calutkie noce
      dobrze znosi podroze smaochodem (czyli ulubione zajecie taty i mamy)
      w dzien jest grzeczna i potrafi sie sama bawic w lezaczku

ehhh! bo jeszcze cos wywolam
      koniec zachwytow
      • eenia Re: Mam grzeczne dziecko 23.09.04, 16:53
        Moje ma 3 miesiace z hakiem i na razie tez jest grzeczniutkie- zdarzaja mu sie
        gorsze dni- wiadomo, ale jest spokojnym, pogodnym dzieckiem ,malo placze, nie
        choruje, potrafi sie sam bawic kilkadziesiat minut, mozemy wszedzie z nim isc,
        nie jest problemowysmile Czy Wasze grzczne dzieci tez byly spokojne w brzuszku??
        Moj Franek tak.smile

eenia
        Franek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=14928277&a=15145244
    • nucha27 Re: Mam grzeczne dziecko 23.09.04, 16:53
      Moge pochwalic sie swoim aniolkiem, ktory byl prawdzwym aniolkiem do niedawna.
      Jest grzeczny nie powiem, bardzo towarzyski, jak wyjde na minute juz krzyki i
      nawolywania marudzace. Jeszcze miesiac temu wszystkim sie chwalilam jaki to On
      kochany, przesypia cale noce od 22 do 6-7 a czasem 8, no a teraz, nie przesypia
      nocek, czasem w nocy pokrzyczy, ale ogolnie jochany i grzeczniutkismileJedno wiem,
      juz nie bede cieszyla sie na zapas jego osiagnieciami typu spanie w nocy, bo
      maly nas przyzwyczail do dobrego,a teraz skutecznie odzwyczaja, niestey nie
      jest latwosad( Mam nadzieje, ze jeszcze stanie sie tym aniolkiem sprzed
      miesiacasmile)
      Pozdrawiam
      Ania i Olus (24.06.2004)
    • driadea Re: Mam grzeczne dziecko 23.09.04, 17:14
      No, ja też mam aniołka, ma już prawie roczek.
    • iwona281 Re: Mam grzeczne dziecko 23.09.04, 19:05
      JA też miałam takiego aniołka, urodził się trzy lata temu. Sam zasypiał, jadł
      chętnie, prawie nie płakał, zawsze uśmiechnięty i towarzyszki. Mojemu aniołkowi
      jakis czas temu wyrosły różki. Zaczęło się to jakieś pół roku temu i ręce mi
      opadają. Bo mój "aniołek" wrzeszczy, nie ma czasu na jedzenie, słucha tylko
      wtedy kiedy zagroże ze będzie miała jakąs karę. Tylko ze spanie mnie ma
      problemu. Moja kuzynka miała takeigo "diabełka" od urodzenia. Rzeczywiście
      przechodziła męczarnie, ale teraz jej trzyletnia córka to anioł. Zastanawiam
      sięczy to nie lepsze. Bo jak sięczłowiek przyzwyczai do takiego aniołka to ajk
      mu rogi wyrosną to nie daje rady.
      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka