boulogne 27.09.04, 22:17 czy mozna podawac dziecku bez alergi na bialko *profilaktycznie* ,ale z czestymi bolami brzuszk.Czy normalne sa poczatkowo wymioty,moze to poczatkowa reakcja na zmiane,czy lepiej zrezygnowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmianka Re: Bebilon PEPTI 27.09.04, 23:53 O stosowaniu takiego mleka powinien zadecydować pediatra. Poza tym, Bebilon P jest też na recepte i zamiast tych 25 zl zaplaciłabyś połowę. No, ale to już mniej istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia75 Re: Bebilon PEPTI 28.09.04, 09:32 MOja córka nie ma stwierdzonej alergii, miała silne kolki. Musiałam przejść na sztuczny pokarm i podałam jej sama Bebilon pepti (za radą koleżanki, któa miała identyczną sytuację), a zaraz potem pediatra potwierdził, że słusznie i że zostawiamy B.p. Je go już ponad 4 miesiące. Ostatnio próbowałam przejść na Bebiko, ale małą wysypało. Za jakiś czas będę próbować z Nan HA. Na Twoim miejscu zapytałabym jednak najpierw lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta76 Re: Bebilon PEPTI 28.09.04, 09:44 Konsultacja z lekarzem konieczna przed przejsciem na bebilon pepti, chociaz z tego co sie orientuje ostatnio panuje tendencja w zalecaniu tego mleka tak na wszelki wypadek. Ale wszelkie wymioty nie sa raczej "normalnym" objawem przejscia na to mleko, wiec tym bardziej powinnas odwiewdzic lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś